MHP İl Başkanı Varol Demirköse esnafın zor bir dönemden geçtiğinin esnafa yönelik düşük faizli krediler sağlanması gerektiğini dile getirerek, bir süre önce İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'in açıklamalarına yönelik, 'Siyasi fayda sağlamaya çalışıyor' dedi.

Demirköse yaptığı yazılı açıklamasında; 'Uzun vadeli geri ödemesiz geri kalan zamanda sıfır faizli uzun vadede ödemeli kredi desteği verilmelidir ve icralık ile kredileri takibe düşen esnafımız da faydalanabilmelidir.

Ayrıca, kredi ve kredi kartı ödemeleri takibe düşen düşük gelirli vatandaşımız yada kredi kullanmak ihtiyacı olan vatandaşımız içinde tekrar düşük faizli kredi kullanımı sağlanmalıdır.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz ERKMEN, esnafımızın bu zor durumundan siyasi fayda sağlamaya çalıştığını görüyoruz.

İYİ Parti İl Başkanı, İYİ Parti Eskişehir Milletvekilinin küçük esnafın korunması hakkında verdiği araştırma önergesinin AKP ve MHP tarafından verilen Red oyları ile kabul edilmediğini ve esnafa İYİ Partinin sahip çıktığını söylemekte, AKP ve MHP nin halkımızın yüzüne nasıl bakacağını merak ettiğini ifade etmektedir.

Esnafımızın marketler karşısında erimemesi için TBMM’nde yasa teklifleri mevcut olup bu teklifler hakkında çalışmalar sürmektedir. Anlaşılan İYİ Partinin bu çalışmalardan haberi yoktur.

Böyle çalışmalar varken aynı konuda araştırma önergesi vermek ya işi bilmemezlik yada samimiyetsizliktir.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak aziz milletimizin karşısına her zaman alnımızın akı ile onurla gururla çıkarız.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin asil mensupları yarım asırdır siyaset meydanlarındadır, siyasi mücadele halindedir.

Hamd olsun mahcup olmadık, mağlup düşmedik.

Milliyetçi Hareket Partisinin Vatan sevgisi, Bayrak sevgisi, Millet sevgisi bütün dünya tarafından bilindiği gibi İP’inde ihanet içinde olanlarla beraberliği bütün dünya tarafından bilinmektedir.' dedi.

Editör: TE Bilisim