Zonguldak Hava limanı yönetimi yeni yatırım planlarını açıklarken, üstü kapalı eleştiride bulundu.

İşte ZONHAV’ın kurumsal bir firmayı temsil etmeyen açıklaması;

ZONHAV'DAN BİLGİLENDİRME

Değerli hemşerilerim,

Havalimanımız açıldığından bugüne hertürlü zorluk ve aksaklıklara rağmen sabırla ve ısrarla buranın ayakta kalması için desteklediniz.Felaket tellallarının olumsuz çığırtkanlıklarıa kulak asmadan inadına uçtunuz,uçuyorsunuz.Artık cenazelerimiz bile dönem dönem buraya gelmeye başladı. İnşallah bu konuda daha ısrarlı olacağız.

Havayolu şirketlerinin arz-talep doğrultusunda daha fazla sefer yapması için sürekli hatırlatma larımız devam edecektir.Hemşehrilerimizin daha ekonomik,daha konforlu uçmaları tek şiarımızdır.

Aşağıda Size birkaç konuda bilgi vermek istiyorum.

01/01-31/08/2022 arası;

Dış hat gelen 35098 yolcu

Dış hat giden 32790 yolcu

Toplamda 67.888 yurtdışı yolcumuza,ayrıca

İç hatlarda 10241 yolcumuza havalimanımızı tercih ettikleri için teşekkür ederiz.

Bu sayılarla birlikte havalimanımıza yıllardır kotadan dolayı açamadığımız Freeshop(Gümrüksüz sarış mağazası) açmak için gerekli olan 30.000 gelen yolcu sayısına ulaşmış durumdayız.

Terminal binası içerisinde düzenleme-iyileştirme yapılması ile ilgili yapmış olduğumuz proje DHMİ tarafından onaylanmış olup çalışmalar dün itibariyle başlamıştır.

En fazla şikayet konusu olan bagaj alım bantının büyütülmesi,geliş salonuna WC ler yapılması,gidiş salonunun genişletilmesi gibi işleri mümkün olan en kısa zamanda bitirerek yolcularımıza mevcut şartlar altında daha iyi hizmet verebilmenin yollarını arayacağız.

Ayrıca dönem dönem tartışmalara yol açan park alanını da genişleterek karşılamaları daha rahat hale getireceğiz.

Ayrıca hem gelen-hemde giden yolcu salonunda gümrüksüz satış reyonu açarak yolcularımızın ihtiyaçlarını havalimanımızda karşılamalarını sağlayacağız.

Pasaport kabinlerini artırarak beklemeleri en azamiye indireceğiz.

Bütün bu işler yapılırken uçuş trafiğinde herhangi bir aksama olmayacaktır.

Bu vesileyle izinleri bitip işinin başına dönen tüm hemşehrilerimize hayırlı işler,izinde olanlara iyi tatiller diliyorum.

Sağlıcakla kalın….

ZONHAV Yönetim

Editör: TE Bilisim