FETÖ itirafçısı Ali Bektaş, kendisini Belediye Başkan adayı yapan Milletvekili Hamdi Uçar’a bu kez de kira kıyağı yaptı.

FETÖ’nün en büyük destekçisi olan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Belediyeye ait işyerlerinin kiralama ihalesinde tüm dükkanlara zam yaparken, kendisini tekrar Kozlu Belediye Başkan adayı yaptıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın sahibi olduğu Özsüt’e kira indirimi yaparak kıyak geçti.

Zonguldak’ta günlük olarak yayın hayatını sürdüren Halkınsesi Gazetesi’nde gazeteci Mustafa Özdemir’in belgelerle ortaya koyduğu haberin ardından Cumhuriyet Savcılığı’nın ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın tavrı merak ediliyor.

İşte Halkınsesi Gazetesi’nde Mustafa Özdemir’in özel haberi;

FETÖ’nün en büyük destekçisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait bütün işyerlerinin kirasına zam yaparken, sadece AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın sahibi olduğu Özsüt Restoran’ın kirasına indirim yaptı...


 

Bedavadan Biraz Ucuz!


 


 

AKP’Lİ OLSUN ÇAMURDAN OLSUN


 


 

DİYET BORCU MU ÖDÜYOR?


 

Ali Bektaş’ın FETÖ bağlantısına rağmen AKP’den yeniden belediye başkan adayı gösterilmesinde önemli katkıları olduğu bilinen Hamdi Uçar, 29 Haziran 2020’de yapılan ihalede aynı metre karedeki ÖZSÜT’ü 5 bin lira muhammen bedelle 10 yıllığına yeniden aldı. İhaleye hiç kimse girmediği için sembolik bir artış yapan Uçar, tereyağından kıl çeker gibi 9 bin 447 lira daha az bir kira ile 10 yıl daha kamu imkanlarıyla saltanat sürecek.


 

CUMHURİYET SAVCILARINA SUÇ DUYURUSU


 

Halkın Sesi, tüm belediye kiracılarına zam yaparken AKP Milletvekili Hamdi Uçar’ın kirasını neredeyse 3/1 oranında düşüren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş hakkında Cumhuriyet Savcılarına açık suç duyurusunda bulunuyor. Tabi cesaret edebilirlerse! Halen piyasalara 330 milyon lira borcu olduğu için tüm hesaplarına haciz konulan Kozlu Belediyesi’nin kasasını AKP’lilere rant yaratmak için boşaltan Ali Bektaş’ın neden olduğu binlerce liralık kamu zararının hesabını kim verecek? Diğer belediye dükkanlarını 2-3 yıllığına ihaleye çıkaran Ali Bektaş, görev süresinin bitmesine 3,5 yıl kalmasına rağmen 10 yıllık ihale yaparak Kozlu halkının geleceğini ipotek altına almış olmuyor mu? Hamdi Uçar’dan başka hiç kimsenin girmediği ihalede rekabet koşulları oluşmamasına rağmen ihale komisyonu ihaleyi nasıl onayladı? Halkın Sesi’nin konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Belediye Encümen Üyesi Şennur Danış, söz konusu ihaleyle ilgili kira indirimi için her hangi bir karar almadıklarını, böyle bir karardan da haberi olmadığını söyledi. Encümen ve belediye meclisinin kararı olmaksızın Hamdi Uçar’ın işlettiği Özsüt’te nasıl kira indirimine gidildi? Ali Bektaş, Hamdi Uçar’a yaptığı kira kıyağını kamuoyu ve kendi vicdanına nasıl açıklayacak?

Editör: TE Bilisim