Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkan Sinan Toprak ve yönetimi Tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu.

Ulucami’de ikindi namazı sonrasında gerçekleştirilen  Kur'an-ı Kerim tilavetine Fikri asım Başkanı Sinan Toprak ve yönetimi olmak üzere, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şehitler için gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında Fikri asım derneği konuklara mevlit şekeri ikram etti. 

Şehitler için yapılan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında açıklamada bulanan Toprak, “ Bizler Fikr-i Asım Zonguldak İl Başkanları olarak daha önce söylediğimiz gibi, söz konusu vatanda gerisi teferruat, bayrağını kap gel.

Bir bayrak konvoyu düzenlemiştik. Emniyet Müdürlüğümüzün  önünden Zonguldak’ımızın şehir merkezine çok güzel bayrak etkinliğimiz oldu.  Ne demiştik  bizler belki Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyet güçlerimizin  sınırları içerisinde ve sınır ötesi afrin bölgemizde yapmış oldukları mücadele Kahramanlarımızın yanında belki değiliz ama canımızla, kanımızla, ruhumuzla, bayrağımızla, namazımızla, niyazımızla, dualarımızla onların yanındayız. 

Bugün onların kahramanlarımızın vermiş olduğu bu mücadele bizler birer birey olarak kahramanlarımıza Kur'an-ı Kerim okuyup dualarımızla onların yanında olduğumuzu belirtmek istedik.

 Onlar ülke sınırları içerisinde ve dışarısında gece gündüz demeden  savaşan mücadele eden emniyet personelimizden ve Türk silahlı kuvvetleri personelimizden hakkın rahmetine kavuşmuş,  tüm şehitlerimizi şükranla minnetle anıyor, ve onlara dualarımızı yolluyoruz.

İnşallah CenabaAllah ‘tan onlara layık olan birer birey olmayı nasip eylesin.

Ayrıca bu mücadelede gazi olmuş tüm vatan dostlarımıza şükranlarımızı sunuyor, tez zamanda sağlık, sıhhat diliyoruz.  Allah hepsinden razı olsun. 

Allah Devletimizi var etsin, Allah Milletimizi var etsin Allah razı olsun ”dedi.

Editör: TE Bilisim