Zonguldak kamuoyu günlerdir AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın gazetecileri hedef alan sözleri ile meşgul olurken, bir çok AK Parti üyesi sosyal medya hesaplarında tepkilerini ortaya koyarak, “Zonguldak basınına gözdağı veren Ömer Selim Alan’a bir AK Parti Üyesi olarak soruyorum büyük marketlere gücün yetmedi mi?” yorumunda bulundu.

Corona Virüsü nedeniyle kentte sadece dezenfekte çalışması yapılarak yapılması gereken hizmetler unutturulurken, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan Elmas TV’de katıldığı canlı yayında aleyhinde haber ve eleştiride bulunan gazetecileri hedef alarak, üstü kapalı tehdit etmişti.

Fırsatçı marketler nedeniyle halk zor günler geçirmesine rağmen Zonguldak’ın Belediye Başkanı olarak hiçbir girişimde bulunmayan Başkan Ömer Selim Alan, gazetecilere sözlü olarak saldırarak gündemi saptırmaya çalışması bir çok kesim tarafından tepkiye neden oluyor.

Büyük marketlere gücün yetmedi mi?

AK Parti üyesi Birol Yaman adlı vatandaş, sosyal medya hesabından, “Fırsatçı büyük marketlere göz yuman Zonguldak belediye başkanı Ömer Selim Alan zabıtalar Elmas tv’ye baskın yapıyor soralım büyük marketlere gücün yetmedi mi? Zonguldak basınına göz dağı veren Ömer Selim Alan’a bir Ak Parti üyesi olarak soruyorum büyük marketlere gücün yetmedi mi” diye sordu.

Milletvekili Hamdi Uçar’ı da payladı…

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yeğenlerini işe alması karşısında AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın “Akrabalarını işe almışsa almıştır. Şimdi bunun malzeme yapılması gündemde tutulması çok etik ve doğru bir şey değildir. Almışsa almıştır” sözlerini de eleştiren AK Partili Üye,  “Eş dost akraba ve yandaşlık yapmak ve bu yanlışları bir milletin vekilinin savunması Ak Parti ye büyük bir vefasızlıkdır Reis” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.


Editör: TE Bilisim