Devrek Ak Parti İlçe teşkilatındaki bazı isimlere tepki gösteren Taşçı, "Halkımıza hizmet ettiğinizi zannetmeyin. Yollara bakın. Doktorsuz hastaneye doktor getirin" dedi.

İşte o açıklama...

24 OCAK 2018 Çarşamba Sabah Saat 04:30 cıvarında kapı zilimiz çaldı açtığımda JANDARMA ekipleri buyurun dedim bir arama emri var dediler 9 yıldır Muhtarlık yaptığımdan prosedürü biliyorum Eşimi ve kızlarımı kaldırdım Komutanım buyurun dedim  Hayırdır nenin nesi bu dediğimde sizin uyuşturucu işi yaptığınız söylediğinden dediler ! 3 adet evim 1 adet iş yerimiz didik didik arandı, Kendimizden eminiz en küçük bir endişem olmadı arama sonucu küçük de olsa bir SUÇ UNSURUNA RASTLANMADI.

Bize gözaltı kararı da var denildi 4 gece 5 gün  JANDARMA KARAKOLUNDA misafir edildik bir de öğrendik ki  geniş çaplı bir operasyon 30 kişi göz altında 28.01.2018 pazar günü ADLİYEYE MAHKEMEYE çıktık ifademiz alındı hiç bir yaptırımımız olmadan SERBEST BIRAKILDIM.

HASTANE KANTİNİ İŞLEMEKTEYİM 
 İş yerimize  200 metre yakınlıkta AÇIK CEZAEVİ VAR burada 1300 yakın Mahkûm 150 civarında İKM  ( GARDİYAN) var  bu Gardiyanlardan 3  tanesi uyuşturucu işini yaptıklarını öğrendik bu 3 kişi sürekli hastanemize hasta getirip götürmekteler devamlı iş yerimize gelmekteler di bunlar takipte ve dinlemede olduklarından aralarında konuşurken KANTİN kelimesi geçtiğinden bizde olaya işletme sahibi olarak dahil edilmişiz;

Hayatımda uyuşturucu denilen illeti değil elime almak gözümle görmüş insan değilim; 
BU İŞİ YAPANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN...

Ben  YARGIÇLARIMIZA, JANDARMA VE POLİS TEŞKİLÂTIMIZA NE KADAR ÇOK TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR, BÖYLE BİR  OLAYIN ÜZERİNE GİTTİKLERİ İÇİN.

AK PARTİ  DEVREK İLÇE  YÖNETİMİNE GİRMİŞ BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZZE SESLENİYORUM !

İNSANLAR Hakkında emin  olmadan yorum yaparak kişilerin AİLELERİNİ masum  ÇOCUKLARINI perişan etmeye hiç hakkınız yok. 
Halkımıza HİZMET ETTİĞİNİZİ ZANNETMEYİN!

HİZMET ETMEK İSTİYORSANIZ ? KÖYLERE ÇIKIN YOLLARA BAKIN !

GÜCÜNÜZ  YETİYORSA? HASTANEMİZE  UZMAN DOKTOR GETİRTİN ! HALKIMIZI BOLU'DAN KARABUK'TEN ÇAYCUMA DAN KURTARIN..!

Bundan böyle hiç kimsenin koltuk DEĞNEĞİ OLMAYACAĞIM Böyle biline  ..

Ben  buradan başta AİLEM olmak üzere benim için  seferber olan DOSTLARIMA , Beni ADLİYE Önünde saatlerce bekleyen kalabalık CAN YOLDAŞLARIMA,  Kaç gündür EVİMİZE ve İŞ YERİME GELEN SEVDİKLERİMİZE, Telefonla bana ve Aileme ulaşan güzel  INSANLARA, Sanal ortamda güzel yorumlarıyla bize manevi destek veren GÖNÜLDAŞLARIMIZA, Sokağa çıktığımda BİZ ASLA İNANMADIK Diyen GÜZİDE İNSANLAR !

SİZLERE NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR...   ALLAH BİNLERCE SİZDEN RAZI OLSUN  SİZ HEP VAROLUN.....

Editör: TE Bilisim