TOKİ Üzülmez Konutlarında "Kaçak Su" kullanıldığı ihbarları Zonguldak Belediyesinde neler döndüğünü de ortaya koydu.



İskanı olmadığı gerekçesi ile vatandaşın evlerindeki saatlerin yasal olmadığını söyleyen Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal'ın "Her hafta şantiye sahasındayım, Çakırlar büyük firma kaçak suya tenezzül etmez" derken, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Evet… Kaçak su kullanıldığına dair bize gelen ihbarlar var. Bu konudaki evraklar önümüze geldikten sonra elbette ki gereği yapılacaktır" dedi.



Yarım saat arayla görüşlerini aldığımız Şenol Şanal, şirketi savunurken, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ihbarın yapıldığını ve gereğinin yapılacağını söylemesi dikkatlerden kaçmadı.



Diğer taraftan haberi sosyal medya hesaplarında paylaşan vatandaşlardan da tepki gelirken, Erhan Genç adlı vatandaş, "Bal gibide var bizim teslim ettigimiz evler yıkılmadı insaat işçileri yerleştirildi hala bizim su saatleri duruyor adamlar sarıl şarıl belediye suyu kullanıyor gelikkapı lojmanlarda oturdugu yerden sallıycagına bir zahmet gtsin yerinde görsün 4 ev var orda hepsininde suyu kesilmedi" diyerek olayı kapatmaya çalışan Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal'ı eleştirdi.
Editör: TE Bilisim