Zonguldak'ın Bütünşehir olmasıyla birlikte 17 Belde Belediyesinin kapanmama mücadelesi sürüyor.



Filyos, Çaydeğirmeni ve Beycuma halkı her platformda ilçe olma talebini yüksek sesle dile getirirken, Beycuma'da adeta bir halk hereketi başladı.



Beycuma'nın köklü ailelerinden olan Zihni Köktürk, tek başına sosyal medyadan başlattığı "Beycuma İlçe olsun" hereketi dalga dalga yayılıyor.



Halkı bilinçlendirmenin yanı sıra bölgede bulunan muhtarlarla iş birliği yapan Zihni Köktürk, Beycuma'nın ilçe olması için imza kampanyalarına başladı.



Sosyal medya hesabından Zonguldak Milletvekillerine seslenen Zihni Köktürk, mahalle olmaya itilmek istemediklerini, Milletvekillerinin seslerini duymalarını isterken, "iki elim yakanızda olacak" dedi.



"Beycuma... Bu ismi bir gün gelecek tüm Türkiye ezberleyecek. Birgün gelecek bu ismi duyan herkes Beycuma'yı ziyaret edecek. Ve Görecekler ki Beycuma gerçekten hakettiğini almış. Evet bu isme dikkat eden Sayın Ankara'daki büyüklerimiz. Cumhurbaşkanım, Başbakanım, İçişleri Bakanım.



Sayın Zonguldak Milletvekillerim madem ki vekilimizsiniz, madem ki sizleri biz seçtik duyun sesimizi, sesimizi sizlerden fazla bir şey istemiyoruz. Beycuma'nın tarihi ve konu stratejisini bir görün bir okuyun, bizi ilçe yapın. Biz tarihimizin en köklü nahiyesi olan Beycuma'mızı mahalle olmaya itilmek istemiyoruz. Sayın büyüklerim bu uğurda bu can bu bedenden çıkana dek gücümün nefesimin yettiği yere dek peşinizdeyim. Yakanızdayım. Bu yakanızdaki ellerin sahibine kulak verin yada bu elleri kesin. ((BEN BEYCUMA SEVDALILARI GURUBU ADINA BEN DIYE YAZDI. UNUTMAYIN YANIMDA 5.OOO KİŞI VAR )))
Editör: TE Bilisim