Kendisini eleştiren basın mensuplarına ayar vererek sindirmeye çalışan AK Partili Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, corona salgınına rağmen personelinden su borçlarını ödemesini isterken bu kez de dolmuş esnafıyla kavgaya tutuştu.

Zonguldak’ı birleştiren, sorunları çözen, Zonguldak’ın birikmiş sorunlarını çözerek ağabeylik yapması gereken Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, her kesimle kavga edip, küfürleşerek sorunları çözmeye çalışması kentte kaos yaşanmasına neden oldu.

Kentte Pazar yerini kapatarak vatandaşını fırsatçı marketlere soyduran Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, dolmuş esnafının hakkı olan zamma küfür etmesi akıllara farklı olasılıkları getirdi.

Selim Alan kavga ediyor!

Belediye Başkanı Selim Alan, bu kez de Şoförler Odası Başkanı Köksal Bahar ile restleştiği iddia edildi.

Önce basın, sonra personeli, şimdi de dolmuş esnafı ile kavga ediyor…

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, önce televizyon ekranlarına çıkarak kendisini eleştiren basın mensuplarına parmak sallamıştı. Hızını alamayan Başkan Alan ardından corona virüsün yaşandığı, hükümetin ve sosyal belediyecilik örneği sergileyen, borçları, alacakları erteleyen bir çok belediyeye rağmen çalışanlarına mesaj atarak su borçlarının ödenmesini, ödenmediği taktirde maaşlarından kesinti yapacağını duyurarak tepkilere neden olmuştu.

Şoförler Odası ile restleşti. Küfürler havada uçuştu…

Eleştiriye tahammüllü olamayan, personeline, basın mensuplarına ve belediye ile iş yapan kesimlere diktatör gibi davranan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, önceki gün de Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Köksal Bahar ile restleşti. Bu restleşmenin ardından küfürleşme başladı.

6 Ay önce zam aldılar, şimdi yürürlüğe girdi

Yaklaşık 6 ay önce zam alınmasına rağmen uygulamaya sokulmayan dolmuş zamları, benzine gelen zamlar ve Salgın nedeniyle zorunlu hale getirilen sosyal mesafe kuralına göre yolcu alınması nedeniyle batma ile karşı karşıya geldiler.

6 Ay önce Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yürürlüğe giren dolmuş zammı nedeniyle iddiaya göre Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Köksal Baharı arayarak, “Zamları geri al, sizin zam almaya yetkiniz yok” dedi.

Bunun üzerine Köksal Bahar, Belediyenin yetkilerini Başkan Alan’a hatırlatarak, “Belediye’nin dolmuşlar üzerinde zam yetkisi yok. 6 Ay önce aldığımız zammı şimdiye uygulamaya geçiyoruz” demesi üzerine Selim Alan’ın zammı mahkemeye taşıyacağını söyleyerek rest çekmesi üzerine tartışma yaşandı. Bu tartışma Başkan Alan'ın emrivaki konuşması üzerine küfürleşmeye dönüştüğü iddia edildi.

Fırsatçı marketlere çanak tutuldu!

Corona Virüs salgını nedeniyle 30 büyükşehirde halkpazarları açık tutularak vatandaşlar zincir marketlere ezdirilmezken, Zonguldak’ta göz göre göre 25 gün pazaryerleri kapatılarak vatandaşlar fırsatçı marketlere soyduruldu.

Pazar esnafının ve basın mensuplarının eleştirilerine rağmen fırsatçı marketlere hiçbir denetim yapmayan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, ısrarla pazaryerinin açılma talebini görmezden gelerek marketlere büyük fayda sağladı.

Şehri emin değil, kavgacı Selim!

Günlerdir fırsatçı marketlere vatandaşlarını ezdiren Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, fahiş fiyatlarla vatandaşları soyan marketlere tek bir söz söylemezken dolmuş esnafının cüzi zammı karşısında bir Belediye Başkanına yakışmayacak üslup ile Odası Başkanı'na talimat vererek konuşması ve tartışmalarının küfürleşmeye kadar varması Zonguldak'ta yaşanan kaosu gözler önüne serdi. 

Kendiyle kavga eden başkana kim dur diyecek?

Zonguldak’ta her sorunu kavga, restleşme ve 'ben yaptım oldu' ile çözmeye çalışan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ a kimin dur diyeceği merak edilirken, iktidar partisi olan AK Parti’nin İl Başkanı ve liste başına ağabey olarak getirilen Milletvekili Polat Türkmen’in bu kaosa dur demesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim