Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Kapuz Plajını ya siz işletin, ya da biz işletelim. İki başlılık olmasın. Yasal olarak hiç birimiz zorda kalmayalım" sözlerinin ardından Valilik binasından hüngür hüngür ağlayarak çıkan ve adeta şov yapan Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e sosyal medyadan tepkiler sürüyor.



Şahsene Mercan Hem Belediyenin elinden alacaksınız hemde gel burayı işlet parasınıda kömür spora ver diyeceksiniz.Yok yaa adama gülerler çok mu zor t.t.k dan her bir işçiden 1 tl kesmek , çokmu zor tren istasyonu işçisinden 1 tl kesip klüpe aktarmak.Böyle kalıcı gelir varken 2 aylık işletmecisi olan bir yere göz dikmek sadece şov yapmakdan başka bir şey değil.Taraftarla halkı karşı karşıya getirmek kimseye bir şey kazandırmaz sadece üzücü olaylara zemin hazırlar biraz sağ duyulu olmak lazım.Teşekkürler Başkanım aydınlatıcı bilgi verdiğiniz için.



CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'un sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna yaptığı açıklamadan sonra Vali Ali Kaban ile Süleyman Caner tepki aldı.



İşte o paylaşımlar;



Bahattin Arı Milli emlak müdürlüğü dediğiniz devletin kurumu, valiliğe bağlı bir alt birim değil mi? Yani Kentin yönetiminde olan bir plajı al,ne yapacağını bilme, sonra sözleşmeyi iptal ettim de. Zonguldakspor ile Belediyeyi karşı karşıya getir.Aynı Milli emlak müdürlüğü TTK ile birlikte Şöför (Dolmuşçu) Esnafına da aynı uygulamayı yaptı.Neymiş efendim Şöförler niye Belediye'ye rusum veriyor diye.Yine Ayni Milli Emlak müdürlüğü Lavuar Alanı'nda aynı uygulamayı yaptı.Sizce bunlar bir müdürün aklından çıkacak şeyler mi?



Selami Yaman buradaki amaç belediye ve sayın akdemiri yıpratma politikası sayın vali bu işi bilinçli yapıyor zonguldağın o kadar sorunu varken neden taraftarla belediye karşı karşıya getiriliyor sayın sülayman canerin bundan cıkarı ne...



Kenan Kocakara Bizden olmayan Belediyenin elinden plajı alayım da sonu ne olursa olsun mantığının geldiği nokta bu. Açıklamanız için teşekkürler Ebru Hanım.



Sosyal Paylaşım sitesinde "Plajıma dokunma" diyerek tepki gösteren Göktürk Murat Barut adlı vatandaşın "ZONGULDAK VALİSİ BELEDİYE İLE HALKIN ARASINA BİR BOMBA BIRAKTIĞININ FARKINDA MI?KAPUZ SADECE PLAJ DEĞİLDİR SN VALİ." paylaşımı üzerine tepkiler artmaya başladı.



İşte o paylaşımlardan sadece bir kaçı;



 C Serdar Köktürk Ohal bu hal'anladın



Göktürk Murat Barut Ohal'de bu memleketin çocuğu bu hali kabul etmez.

Kapuz kaynıyor adeta!



TC Serdar Köktürk Ttk cates eren yurtbay varda var 'nsl olcak 'gemisi tırı treni'bide bunlara el atsalar'zonguldakspor 'şampiyonlar liginde oynar



Göktürk Murat Barut Konu tam da budur abi.

Zonguldakspor da zonguldak gibi yönetilimiyor!

Yok başkan takvim satıyormuş da, yok simit de satarmış da...



Geçsinler bunları.

Taraftarımız da uyansın artık. Zonguldakspor yıllardır birilerinin nüfuz alanı olarak kullanılıyor.



Amaç ticari ve siyasi ikbalden başka bir şey değil!



Bunca dev kurum varken Zonguldakspor sevdalısı yönetimler neden durumu değerlendirmez?



Turgut Güven Zonguldakspor Kulüp başkanı iyi niyetli ve özverili olabilir ancak bu işi bilen biri olduğunu sanmıyorum. Ağlayıp sızlamakla ve duygusal davranmakla bu işler olmaz. Önce Zonguldakspor'u yönetim kuruluyla çalıştıracaksın. Bu takım hala bağımsız değil S.Caner bence kukla. İkincisi iki ay çalışan plajın geliri ile takım kurtulacaksa ve buna gelir diyorsan bende senin hiç kafan çalışmıyor derim. Zonguldakspor'un gelir olacak yaslanacağı yerler bu şehirdeki resmi ve özel büyük kuruluşlar. Plaj geliri ile takım kurtulacaksa para sorunu yok demektir.



 



Gürhan Ak Olay tamamen siyasidir. Tamam belediye başkanı o kararı meclis üyesi arkadaşları ve partiyle konuşmadan karar verdi eyvallah peki Zonguldak kömür spor başkanı neden burayı istedi kimler soktu kafasına burayı kendimi istedi hayır dediler ki kolay lokma sen araya valiyide al ısrarcı ol buraya bir kılıf uydurulur elbet zaten başkan siyaseten iktidar kanadından muhalefet partili belediye elinden bir şekilde alınır plan bu çok önceden planlanmış bir şey yeni değil mevzu Zonguldak'ta yatırım yapan şirketler var bunlar bir araya tesiste yapılır transfer ve harcamalarda hallolur yeter ki destek verilsin



İhsan Pınar Birileri alamadı zamanında plajı şimdi Zonguldakspor'u kullanıyorlar Sülayman başkanda orada gelir varmış gibi saldırır niyetler başka kapuz plajı her zaman olduğu gibi halkın olacak



Göktürk Murat Barut Aynen öyle abi. Süleyman efendi de hıyarı gösterene tuzu kapıp koşuyor.



 



TC Serdar Köktürk Tamamen siyasi oynuyorlar



Zinnur Yuvacan Birilerine devredilecek yolunu yapıyorlar ......



Hüseyin Cakmak Ulan bu şehir de kulüpde o kadar haksızlığa rağmen yaşıyor ya diyecek çok şey var ama dilim varmıyor .....?



 



Turgut Güven İki ay çalışan Plajdan Zonguldakspor gelir elde edecek ve para sorununu halledecek öylemi? O para amigoların sigara parasına yetmez..



Göktürk Murat Barut Zonguldak'ta sanayi devleri dururken plaj parasıyla süperlige çıkacaz biz!



TC Hüseyin Küçük ZONGULDAK kapuz plajı için her şey söyleyebilirsiniz. Halkın malını savunamiyan daha doğrusu halk deyince orda dur diyemiyen.......



 



 
Editör: TE Bilisim