Semerci, Memurlarını kızağa çekiyor



Masa arkadaşına maaş veriyor



"Fetö vatan hainidir" demeyen, ve FETÖ'cüleri Devlete ihbar etmeyen AK Partili Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, görevden aldığı Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt'la da uğraşıyor.



 



İnşaat Mühendisini kızağa aldı,



Masa arkadaşına 7 bin lira ödüyor!



Devrek Belediyesinde kadrolu olan inşaat mühendisi Aydın Özer'i kızağa çeken ve yerine emekli, masa arkadaşı Hüsnü Işık'ı alarak aylık 7 bin lira maaş veren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, işine gelmediği bürokrat/memurlarla uğraşıyor.



Katlı Otopark ve Eski Terminal alanında yapılan projelere karışmamasını istediği kadrolu mühendis Aydın Özer'i kızak göreve getiren Belediye Başkanı Mustafa Semerci, bu projeleri aylık 7 bin lira maaş verdiği emekli, masa arkadaşı Hüsnü Işık'la yapması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.



 



Çetin Bozkurt'u da görev alıp, kızak bir göreve verdi



Belediyenin kadrolu inşaat mühendisini saf dışı bırakan Mustafa Semerci, Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt'u da görevden alarak kızak bir göreve verdi.



Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin görevden aldığı Başkan yardımcısı Çetin Bozkurt mahkemeyi tekrar kazandı.



Başkan Yardımcılığı görevinden kızak bir göreve verdiği Çetin Bozkurt'un yerine Ayhan Kazkondu'yu getiren ve sürekli memurlarla uğraşan Mustafa Semerci'ye Mahkeme dur dedi.



Devrek İdare Mahkemesinde dava açan Çetin Bozkurt, mahkemeyi kazanarak eski görevine iade edildi.



Belediye'deki yanlış işlere ve uygulamalara dur diyen bürokratları sürekli kızak görevine alan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin tekrar Çetin Bozkurt'la uğraşıp uğraşmayacağı ise merak ediliyor.
Editör: TE Bilisim