Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yöneticiler, AKBAL Şirketler Gurubunun Çaycuma’daki yatırımlarını yerinde görüp incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Zonguldak’a yaptığı yatırımlardan ve kentin değerlerini markalaştırma çabasından dolayı tebrik etti.









MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD üyesi Çaycuma Yapı ve Mobilya Fuarında MÜSİAD üyesi ÖZTÜRK Raf sahibi Cavit Öztürk’ü ve Çaycuma’da Organize Sanayi bölgesinde yeni yatırımlar için temel atan AKBAL Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aktarı’yı ziyaret etti.



ÖZTÜRK Raf sahibi Cavit Öztürk’ü fuarda ziyaret edip destek veren MÜSİAD Zonguldak Şubesi yönetimi, daha sonra Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde AKBAL Gıda’nın imalathane ve Soğuk Hava deposunu gezdi.



Tesisi gezdiren MÜSİAD üyesi Abdülkadir Aktarı, yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. Aktarı, 9 bin metre karelik alana yapılacak olan AKBAL Lojistik Merkezinde temeli atılan bölümü de gezdirerek istihdamı artırmakla birlikte Zonguldak’ın değeri olan Devrek Baklavası gibi ürünleri dünyaya duyurmaya niyetli olduklarını vurguladı.



AKBAL’ın yatırımlarının girişimciliği tam bilmeyen Zonguldak insanını umutlandırdığını belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Üyemiz ÖZTÜRK Raf sahibi Cavit Öztürk’ün girişimciliği ve gayretini tebrik ediyoruz. Üyemiz Aldülkadir Aktarı’nın üretime yönelik girişimlerini tebrik ediyor, bölge adına da teşekkür ediyoruz. AKBAL, sadece marketçilikte değil üretim alanında da kendini ispat ediyor. Özellikle Zonguldak ile özdeşleşmiş Devrek Baklavası ve yoğurdunu üretip vatandaşımıza sunması bölgemiz için ayrı bir önem içeriyor. Zonguldak’ın girişimcinin önünü kesme alışkanlığından vazgeçmesi, üretim yapan, bölge için yatırım yapan yatırımcılarımıza destek vermesi gerekir. Böylelikle kentimiz emeğin başkenti olduğu gibi girişimcinin de başkenti olacaktır” dedi.
Editör: TE Bilisim