Zonguldak Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (ZGYD) Yönetim Kurulu ve üyeleri, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.



Yayımlanmış üç adet kitabı olan Vali Ahmet Çınar’a, Zonguldak Gazeteciler ve Yazarlar Derneği’ne Onursal Üyesi olması teklifinde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Şekerci’nin teklifini kabul eden Çınar, ZGYD Onursal Üyesi oldu.



ZGYD Yönetim Kurulu ve üyeleri, Valiler kararnamesiyle Bitlis Valiliği’nden Zonguldak Valiliğine atanarak Cuma günü görevine başlayan Vali Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret etti.



Ziyarete, ZGYD Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Şekerci, Başkan Yardımcısı Alev Uzunbaş, Sayman Yıldıray Demirci, Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şekerci, Üyeler; Süleyman Kurt, Burcu Sak Akyüz, Murat Akyüz, Eren Aşkar, Hakan Küçük katıldı.



ZGYD adına Vali Ahmet Çınar’a hoş geldiniz diyen Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Şekerci, yeni görevinde başarılar diledi.



Derneğin misyonu, vizyonu ve çalışmaları üzerine Vali Çınar’a bilgi veren Şekerci, Zonguldak’ın alın terinin karşılığını maalesef alamadığını, bu açıdan gelen bürokratlardan Zonguldaklıların çok şeyler beklediğini kaydetti.



Zonguldak’ın çok şirin, deniz kenarında güzel ama bir o kadar da zor bir şehir olduğunun altını çizen Şekerci, “ZGYD olarak, Zonguldak ile ilgili her konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.



‘EN ZONGULDAKLI BENİM’

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Vali Ahmet Çınar, henüz ziyaretlerden Zonguldak’la ilgili projelere bakma fırsatının olmadığını ancak süreç içerisinde projeleri inceleyeceğini kaydettiği konuşmasında, önemli olanın kalıcı hizmetler yapmak olduğunu ifade etti.



‘EN ZONGULDAKLI BENİM’ diyen Çınar, takım ruhuyla hareket etmenin önemini vurguladı.

Zonguldak halkına mesajınız nedir sorusunu cevaplayan Vali Ahmet Çınar, “Burada en Zonguldaklı benim. En çok çalışanın ben olması gerektiğini farkındayım ama bunu hep birlikte yapmalıyız.” dedi.



2017'de en çok yol ihalesi Zonguldak'ın oldu!



2017 yılında en çok yol ihalesi yapılan ilin Zonguldak olduğunu kaydeden Çınar, bunun Zonguldak açısından önemli bir gelişme olduğunu, bu yıl sonuna kadar yolların büyük oranda tamamlanacağını, devam eden tünel projelerinin de tamamlanmasıyla Zonguldak’ta yol sorununun 2018 yılı sonuna kadar çok büyük oranda çözüleceğini belirtti.



Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, Gazeteciler ve Vali Çınar, havaalanı, TTK, yollar gibi pek çok konuda görüş alışverişinde bulundular.



Yayımlanmış üç adet kitabı olan Vali Ahmet Çınar’a, Zonguldak Gazeteciler ve Yazarlar Derneği’ne Onursal Üyesi olması teklifinde bulunan Şekerci’nin teklifini kabul eden Çınar, ZGYD Onursal Üyesi oldu.



Daha sonra gazeteciler, Vali Ahmet Çınar ile hatıra fotoğrafı çektirerek makamdan ayrıldılar.
Editör: TE Bilisim