Zonguldak’ta muhtarları temsil eden, ancak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın görevden kalması için kendine bağlı muhtarları “Toplantı var” diyerek çağırıp AK Parti’de entrika çevirmeye çalışan Şerafettin Nas’ı bir vatandaş AK Parti Genel Merkezi’ne şikayet ederek ihracını istedi.



Genel Merkezin istifasını istediği Metin Karaduman’ın arkasında Muhtarlar olduğu algısını oluşturmak ve Kilimli’den adaylığını garantilemek için üyesi olduğu AK Parti Zonguldak Milletvekiline hakaretler yağdıran Muhtar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’ın parti tüzüğüne göre ihracı istendi.



 



Muhtarlar imza tezgahına geldi…



Zonguldak AK Partiyi içerden ve dışardan kontrol altına alarak hala kentte söz sahibi olmak, siyasi ve ticari geleceklerini belirlemek isteyen gruplarla birlikte hareket eden Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, AK Parti Genel Merkezi’nin istifasını istediği Metin Karaduman’ın görevde kalması için algı operasyonu oluşturmuştu.



Kentteki tüm muhtarlara cep telefonundan “Toplantı var” diyerek muhtarları organize edip, Metin Karaduman’ın görevde kalması için imza toplayan Şerafettin Nas tarafından yanıltıldığını belirten bir çok muhtar “Neye imza attığımızı bilmiyoruz. Şuraya imza atın denildi. Bizde imza attık” derken, toplantıya gelmeyen muhtarlar yerine imza atıldığı ortaya çıktı.



Özbakır’a hakaret ve tehdit etmişti…



AK Parti Kilimli Belediye Başkan adayı olmak için AK Partiyi içerden ve dışardan dizayn edenlerle siyasi oyunlar içine giren Şerafettin Nas, Metin Karaduman’ın görevden alınmaması için AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır’a hakaret, tehdit ve şövenistlik yapmakla suçlamıştı.



Basının önünde şov üstüne şov…



Kentte AK Parti’yi kişisel hırs ve çıkarları adına dizayn etmeye çalışan basına; bölgesel, yöresel ve toplumsal huzurun altına dinamit koyan açıklamalar yaparak AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ı hedef haline getiren Şerafettin Nas, basının karşısında şov üstüne şov yaparak adeta Milletvekili Özbakır’ı tehdit etmişti.



Vatandaş rest çekti….



Zonguldak’ta tüm işlerini, siyasetini ve ticaretini ırkçılık, laz-kıvırcık ayrımı yaparak çözen ve AK Parti’de yer bulan isimlerle işbirliği yapan Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı ve AK Parti üyesi Şerafettin Nas’ın  parti tüzüğüne aykırı davranışlar sergilediğini dile getiren bir vatandaş, noter aracılığı ile AK Parti Genel Merkezi’nden ihracını istemesi şövenistlik sermayesi ile AK Parti’de siyasi ikbal peşinde koşanlara vatandaşın resti olarak yorumlandı.



 
Editör: TE Bilisim