MHP Zonguldak İl Başkanı Metin Soydaş, MHP'yi dizayn etmeye çalışanlar hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.  Soytaş, Gazeteci misin, röntgenci mi belli değil ifadelerine yer verdi.  çok sert yaptığı açıklamala ile MHP'yi dizayn etmeye çalışanlara verdi veriştirdi. Soydaş açıklamasında,

"MHP’Yİ AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEK !

Milliyetçi Hareket Partisi yarım asırlık köklü bir geçmişi olan, Ülkenin bekası için her türlü bedeli ödemiş bir harekettir. Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Dualı bir harekettir ve gazete manşetleri ile yönetilemeyecek kadar da kutsaldır.Bu hareketi başka partiler ile karıştıran arkadaş şunu çok iyi bilmelidir ki; Milliyetçi Hareket Partisini dizayn etmeye ne gücü ne de aklı yeter.. Bizim hayat felsefemizde kimseye eğilmek yoktur.Biz yola çıkarken ‘’Ülkümüz Göklerde Yükselen Bir sancak,Allah’ın Huzurunda Eğiliriz Biz Ancak ‘’ diyerek yola çıkmış kutlu bir davanın neferleriyiz.Davayı kişisel hesaplarımızın üstünde tutarız her zaman..

DAVA;HEPİMİZDEN BÜYÜKTÜR.. Şahsımı küçük düşürmeye yönelik girişimlere sessiz kalabilirim belki, ama Partimizi ayağa düşürmeye çalışacak hiç bir harekete sessiz kalabilmem söz konusu değildir.Çünkü dava hepimizden büyüktür.Kişiler gelir geçer, dava ise hep bakidir..

SENİN AĞA BABALARINA BOYUN EĞMEDİK. SANA MI BOYUN EĞECEĞİZ...

Bizler senin manşetlerinden korkacak olsaydık; Ne Ülkücü olmayı tercih ederdik, ne de Milliyetçi olmayı.Bizim genel başkanımız senin ağa babalarına boyun eğmemiş ki, bizler sana boyun eğelim ! Yıllar boyunca bu dava üzerinde çeşitli oyunlar oynanmaya kalkışılmıştır ve hepside bilge liderimiz sayesinde bir bir bozulmuştur.Biz böyle bir Liderin evlatlarıyız..Kendine gel ve ağzını topla. Bu partiyi o pis ağzına alırken bundan sonra besmele çekmeyi unutma sakın. 

ZÜBÜK SİYASETİ YAPAN ŞOVANİSTİN TEKİSİN...

Senin İşin gücün fesat,işin gücün milletin yatak odası..Gazeteci misin, röntgenci mi belli değil.Bir de bu devletin kasasından sana resmi ilan geliri adı altında para ödeniyor ya en çok da o gücüme gidiyor.Sen yerel basının yüz karasısın.Menfaatin için dün yerden yere vurduklarınla aynı kareye girmeye utanmayacak kadar da yüzsüzsün.

Sen KENTİNİ DÜŞÜNEN değil, KENDİNİ DÜŞÜNEN ve menfaati için şekilden şekile giren,ZÜBÜK siyaseti yapan şovanist ruhlu adamın ta kendisisin..Milletimiz seni tam olarak tanıyamamış ama eninde sonunda herkes senin o kirli yüzünü görecektir.. Son olarak şunu bilmen de fayda var. Bu hareketin hiçbir mensubu koltuk sevdalısı değildir.Sadece ve sadece memleket sevdalısıdır.Burası Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Burası çakalların değil, kurtların hüküm sürdüğü bir partidir. Bunu da sakın ola aklından çıkartma. ANKET TEZGAHINI

DA UNUTMADIK !

Öyle yazılar kaleme alıyor ki sanırsınız; Milliyetçi Hareket Partisi sevdalısı bir şahsiyet.. Meğer ne kadar da başarılı olmamızı istiyormuş Zonguldak’da MHP’nin.. Biz senin 24 haziran seçimleri boyunca yapmış olduğun algı dolu anketlerini de çok iyi biliyoruz.  Ülke genelinde ki oyumuzun yüzde 6 civarlarında olduğunu ve Zonguldak’da da kendisinin yaptığı anketlerde de bu oranda oyumuzun olduğunu üzülerek (bıyık altından gülerek) hem bize hem de kamuoyuna el altından büyük bir zevkle servis ediyordun.Zonguldak’da yüzde 6 oranında oy alırsak çok başarılı olduğumuzu ve asla üzülmemiz gerektiğini ne de güzel anlatıyordun.. Şimdi ne oldu da birden bu kadar bizi düşünür oldun ? Seçim süresince senin yaptığın algı operasyonların ile Vekil adaylarımızın motivasyonu bozulurken, biz gece gündüz teşkilatlarımızla birlikte çalışıp senin gibilerin oyunlarını bozduk. Bundan sonra da bu oyunları bozmak boynumuzun borcu olsun..Senin derdin Hamdi Ayan sevgisi değil, Senin derdin Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olması değil..Senin derdin teşkilatlar içerisinde ikilik çıkartıp bizleri kardeş kavgasına sürüklemek.Ama biz asla böyle bir oyuna gelmeyeceğiz..Bunu da böyle bilesin..

 HAMDİ AYAN BİZİM DEĞERİMİZDİR..ONUN DEĞERİNİ SEN DEĞİL,ANCAK BİZLER BİLİRİZ...

 Hamdi Ayan ; Milliyetçi Hareket Partisinin son dönemde içinden yetiştirmiş olduğu çok ciddi bir değerdir. Bunu da 24 haziran seçimlerinde halkımızın kendisine ve partimize gösterdiği büyük bir teveccüh ile göstermiştir. Onun değerini sen değil, teşkilatlar olarak en iyi bizler biliriz. Sen 24 haziran seçimlerinde kendisinin etinden sütünden faydalanmaya çalışırken, bizler gecemizi gündüzümüze katarak madden ve manen mücadele vererek kendisine ve davamıza verdiğimiz değeri gösterdik. TAKDİR GENEL MERKEZİMİZİNDİR!

 Biz seçim sonrası Genel Merkezimize raporumuzu sunduk. Bundan sonrası Genel merkezimizin takdiridir.Tek gayemiz görev süremiz içerisinde bize teslim edilen bayrağı yere düşürmeden dalgalandırmaktır.Bizim ne kadar süre görevde kalacağımıza dair ne bir planımız ne de bir hesabımız vardır.Bizim tek planımız ve hesabımız görev süresince halkımıza faydalı olma çabasıdır.Çünkü bizler koltuk sevdalısı değil, memleket sevdalısı insanlarız" dedi.

Editör: TE Bilisim