Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Temsilciliğini ziyaret ederek gazilerimize BEÜ’de hazırlanan bastonlardan hediye etti.

Bugün gerçekleşen ziyarette Rektör Özölçer’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu eşlik ederken, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Cezmi Yalınkılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da etkinlikte yer aldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Necmettin Çantaş, Rektör Özölçer’e ve protokol üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hatırlanıp değer görmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.  

Ziyarette konuşan Rektör Özölçer, gazilerimizin bir zamanlar gösterdikleri fedakarlıklar sayesinde bugünlere gelebildiğimizi söyleyerek, onların her zaman Türk Milletinin başının tacı olduğunu dile getirdi.

Kendilerinin bilgi ve tecrübelerine başvurmanın çok kıymetli olduğunu vurgulayan Özölçer, “Bugün sizlerle olmak bizleri çok mutlu etti. Sizler bu Yüce Türk Milletinin onurusunuz. Canını hiçe sayarak Milletimiz ve topraklarımız için mücadele eden siz değerli gazilerimize, askerlerimize ve bu uğurda şehadet şerbetini içmiş kahramanlarımıza minnetimiz sonsuzdur. Sizlere uzun bir ömür, vefat edenlere de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Gazilerimizle sohbet eden ve kendilerinin Kore ve Kıbrıs’taki anılarını dinleyen Rektör  Özölçer, ardından protokol üyeleriyle birlikte Üniversitemizin Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan bastonlardan hediye etti.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim