Karaelmas Mahallesi Muhtarı Adem Biçer, göreve geleli 7 ay olmasına rağmen mahallesi adına yaptığı çalışmalarla mahallelilerin sevgisini şimdiden kazanmayı bildi.  Mahalle de bir çok sorunu hallettiğini belirten Muhtar Adem Biçer, Zonguldak Belediyesi ile birlik beraberlik içinde yaptığı çalışmalarla uzun süredir sıkıntılı olan cadde ve sokaklardaki problemleri bitirdiklerini ifade etti.   

Karaelmas ‘ta bulunan Şentepe ve ilk öğretim okuluna çocuk parkını da yaptırdığını belirten muhtar Biçer, Mahallede bozuk olan merdivenler olmak üzere eski kanalizasyon borularında değişimi için çalışmalar başlandığını söyledi.  

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan sayesinde Karaelmas ‘ta asfalt çalışmasının bittiğini belirten Muhtar Biçer, ‘ Belediye Başkanımız Selim Alan ve Başkan yardımcımız Ogan Göktürk’e mahallem adına yapmış ve yapacakları çalışmalardan dolayı kendi adıma ve mahallem adına şimdiden teşekkür ediyorum. 

7 ay içinde Mahallemdeki sıkıntılarının Yüzde 70’ni hemen hemen

bitirdik diye biliriz. Ayrıca benden önce hizmet  veren muhtarlarıma da çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Karaelmas mahallesi vatandaşlarımın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşaması için elimden gelen tüm çalışmaları yapmaya çalışıyorum. Görev sonuna kadar da mahallemin tüm sorunlarını bitirmek istiyorum’ ‘dedi.

  

Editör: TE Bilisim