Gelecek Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik ve beraberindekiler Zonguldak esnafını dolaşarak sorunları yerinde incelemeye devam ediyor.

Zonguldak merkez ilçe otobüs duraklarındaki şoför esnafının sorunlarını dinleyen Özçelik park sorunundan giriş ücretine kadar esnafın sahipsiz kaldığını belirterek Zonguldak Belediye Başkanına seslenerek 'Görünen o ki bir dönem için göreve talip olmuşsunuz aksi olsaydı Zonguldak bu durumda olmazdı dedi.

Özçelik Yaptığı açıklamada, 'ZONGULDAK MERKEZ İLÇE OTOBÜS DUDAKLARININ VAY HALINE

NELER GÖRDÜK NELER DUYDUK .

Merkez ilçe yönetim kurulu olarak esnaf ziyaretlerimize bu günde devam ettik. Zonguldak İlçe otobüs durakalarına  geldiğimizde burdaki esnaflarımızin sıkıntıları saymakla bitmedi.

1 Park sorunu

2 Servis sorunu

3 Yolcuların otobüs bekleme salonu  sorunu

4 Güvenlik görevlisi sorunu

5 Su ve araçların temizliği sorunu

6 Çevre temizlik sorunu

7 tek kişi bile yolcu olsa otobüslerden 18 tl durağa giriş sorunu

EN ÖNEMLİSİDE İLK YAĞMURDA OTOBÜS DURAĞININ SULAR ALTINDA KALMASI

18 Yıllık iktidarlığın dışında ben hizmet için varım diyen Zonguldak Belediye Başkanı sayın Selim Alanın hizmet etmek dışında her şey yaptığını söylemeliyiz. Gezilerimize  başladığımız günden beri sorunların ardı arkası kesilmiyor. Halk hizmet bekliyor ama yetkililer duyarsız. İlçe otobüs durakları çözüm bekliyor. Buradan sayın Selim Alana sesleniyorum GÖRÜNEN O Kİ SİZ BİR DÖNEM İÇİN GÖREVE TALİP OLMUŞSUNUZ AKSİ OLSAYDI ZONGULDAK BU DURUMDA OLMAZDI TAKTİR HALKIMIZINDIR' dedi.

Editör: TE Bilisim