Özel Haber: Selçuk KOÇAKLI

CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak 26. Dönem Milletvekili Şerafettin Turpçu’nun Kendisi ve CHP hakkında yaptığı açıklamalarına sert bir şekilde cevap verdi. 

 Güney, ayrıca Eski Milletvekili Turpçu’nun  “Zonguldak’ta kaybetmek için durmak yok, yola devam” şeklindeki açıklamasına da cevap verdi. 

“BİZİ BİLEN BİLİYOR”

Güney, “ Biz Zonguldak’ta CHP olarak yerel seçimlerde hedeflediğimiz Belediyelerin hepsine almak için tüm gücümüzle çalışacağız ve çalışıyoruz ’da. İl Başkanı olarak eski Milletvekiline şunu hatırlatayım, 2014 seçimlerinde bu Belediye Başkanlarının alınmasında büyük rol oynayan adamlardan bir tanesi de bendim. Şuanda da CHP’nin Zonguldak il Başkanıyım. 2014’de nasıl çalıştıysak ve aldıysak yine öz veri ile çalışarak alırız. 24 Haziran seçimlerinde meydanlara çıkmayanlar çıkmış gibi görünenler, konuşmalarında da değişik konuşurlar. Bizi bilen biliyor, bizde ona göre bütün çalışmalarımızı partinin bütün kademelerini şuanda arkadaşlarımla istişare içerisindeyiz. Zonguldak’ta başarılı bir şekilde imza atacağız ”dedi. 

AK PARTİ’NİN SLOGANINI KULLANMIŞ

Turpçu’nun “Zonguldak’ta kaybetmek için durmak yok, yola devam” şeklindeki açıklamasına da değinen Güney, “  AK Parti’ye karşı durmak yok, yola devam, diyen Turpçu AK Parti’nin sloganını kullanan eski Milletvekili bunu niye söyledi. Bunu da eski Milletvekiline sormak lazım. Biz de bu konuyu arkadaşlarımızla partimizle paylaşacağız ”dedi. 

TURPCU, CHP VE GÜNEY HAKKINDA BU İFADELERE YER VERMİŞTİ.

Turpçu “Kritik illerin içinde Zonguldak’ta var.! CHP 24 Haziran’da, yüzde olarak Edirne’den sonra en çok oy kaybettiği ikinci il Zonguldak.! Nedenleri çok belirgin, ama yeni il başkanının belirlenmesinde ; Genel Merkez Zonguldak’ta kaybetmek için durmak yok, yola devam dedi”

  

Editör: TE Bilisim