İsimsiz imalı yazılarla şantaj yapan Ali Rıza, imalı yazılarla sürekli gönderme yaptığı Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’dan ‘Belediye Dergisi’ adı altında yaklaşık 190 bin TL aldığı iddia ediliyor.

Halkın parası, Ali Rıza’nın cebinde…

İmalı, bel altı yazılarından birkaç gün sonra “Biz nasılsa Alan’la anlaşırız” diyen Ali Rıza’nın birkaç ay önce Zonguldak Belediyesi ve hükümetin merkez ilçede yaptığı çalışmaların yer aldığı bir dergi yaptırılarak halkın parasını Belediye’nin kasasından aldı.

Para trafiği Buğra Özçelik üzerinden yapılıyor…

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in eski danışmanı olan Zonguldak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne bakan Buğra Özçelik’in yönettiği ‘Özel Kalem’ bütçesinden Dergi adı altında Ali Rıza’ya sus payı verildiği iddia edilirken, yasal olarak yayınlanan Dergi’de künye, baskı adresi olması gerekirken kimin bastığı anlaşılmasın diye künye konulmayarak yasal olarak da suç işlendi.

Neden Ali Rıza’ya verildi?

Siyasi rakiplerini Ali Rıza’nın önüne atarak yıpratarak Zonguldak siyasetini dizayn etmeye çalışan Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın Dergi basımı için kaç kişiden teklif aldığı, neden Ali Rıza’ya verildiğini ve künyesinin neden saklandığını açıklaması bekleniyor.

Tüm mahallerde yol sorunu yaşayan Zonguldak Belediyesi’nin 430 Milyon 494 TL borcu olduğunu açıklayan Ö. Selim Alan’ın Ali Rıza’nın imalı yazılarını engellemek adına halkın parasını peşkeş çekmesi Zonguldak’ta ki çirkin ilişkileri ve para trafiğini ortaya koydu.

Editör: TE Bilisim