CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın itirafta bulunduğunu söyledi.

Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın katıldığı bir televizyon programında Fevkani Köprüsünün yıkımı konusunda ikrarda bulunduğunu belirten Uzun, “Sayın vekil Hamdi Uçar ;2014’de köprüyü yıkacağız dedik oy vermediniz bize! Son seçimde Başkanımız Ömer Selim Alan onlara yıkacağım mı deseydi ! diyerek halkımıza  AKP siyasetinin nasıl ve hangi zeminde yapıldığı konusunda ciddi bir ipucudur” dedi.

Uzun açıklamasında;  Sayın Milletvekili Hamdi Uçar’da katılmış olduğu bir programda; ”Köprü altı esnafı endişe duymasın, sahilde olduğu gibi iki sene beklemeyecekler” diye konuşmuş .....

Öyle anlaşılıyor ki Sahil Projesindeki dükkan sahipleri için yaşanan gecikmelerden bayağı bir tecrübe ve deneyim kazanmışlar .

Bu bile kendileri için azımsanmayacak önemli bir aşama !

Ancak köprü altı esnafının mevcut sayısı ile yeni yapılan iş merkezindeki dükkan sayısının eşitsizliği ve esnafın tedirgin, huzursuz bekleyişi devam ediyor.

Sayın vekil Hamdi Uçar ;2014’de köprüyü yıkacağız dedik oy vermediniz bize! Son seçimde Başkanımız Ömer Selim Alan onlara yıkacağım mı deseydi ! diyerek halkımıza  AKP siyasetinin nasıl ve hangi zeminde yapıldığı konusunda ciddi bir ipucudur.

Ne söylersek tersini yapacağızın ikrarıdır !

Bu samimi ve içten açıklaması için Hamdi Beye ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilisim