Zonguldak 22. dönem Milletvekili Harun Akın, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir ve Zonguldak  açıklamaları sonrasında, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Akın, Corona salgınında yine en büyük bedeli Zonguldak ödeyecek. Yıllardır söyleyip anlatamadığımız, emeğin Başkenti Zonguldak’ı İnşallah bu salgın bittikten sonra kalkınma ve gelişme politikalarınızı yaparken de bugün koyduğunuz Büyükşehirlerin yanına koyarsınız’ifadesine yer verdi. 

BEDELİNİ ZONGULDAK ÖDEYECEK…

AKIN; Zonguldak Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk ili. 5000 e yakın madenci şehidi vermiş. Ülkemiz ekonomisi için bedel ödemiş.  Ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için, binlerce meslek hastası olan bahtsız şehir. Üzülerek görüyoruz ki; Corona salgınında yine en büyük bedeli Zonguldak ödeyecek. Yıllardır söyleyip anlatamadığımız, emeğin Başkenti Zonguldak’ı

İnşallah bu salgın bittikten sonra kalkınma ve gelişme politikalarınızı yaparken de bugün koyduğunuz Büyükşehirlerin yanına koyarsınız.

Biz bu gerçekleri hep söyleyegeldik. Umarız ki, Corana belası bir şekilde bitince unutulmayalım. Vardır senin renginde şehit madenci kanı.

Bugün bu gerçekleri hatırlatalım ki sürsün Madencinin şerefi şanı.

Hayatını kaybedenlere insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Tedavisi devam eden tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimle,

Saygı ve sevgilerimi sunuyorum’’dedi. 

Editör: TE Bilisim