Ak Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Adayı Aydın Arıcı AK Parti'den istifa etti.
Geçtiğimiz günlerde Arıcı'nın işlettiği çay ocağına kaldırım işgali nedeniyle yediği 7 adet ceza sonrasında Zonguldak Belediyesi'ne tepki göstermişti. Ardından AK Parti Zonguldak milletvekilleri kendisini ziyaret etmişti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan partilileri tek tek küstürmeye devam ediyor.

Aday Adaylığı döneminden bu yana parti teşkilat yapısı ile uyuşamayan Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan kendisinin önüne geçeceğini tahmin ettiği hemen hemen tüm partilerin önünü keserek küstürmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak’a olan ilgisini kendi lehine kullanarak partide hizipleşme ve zıtlaşma adeta körükleyerek AK Parti teşkilat yapısını bozan Zonguldak belediye Başkanı Alan, 15. Sırada yer alan Belediye Meclis Adayı, Arıcı Çay Ocağı sahibi Aydın Arıcı’nın da Meclis listesinden istifa etmesine neden oldu.

Geçtiğimiz yıl 14. sırada yer alan AK Parti Meclis Üyesi Uğur Sarıkan’ın iiş nedeniyle istifa etmesinin önüne geçerek 15. Sırada yer alan Aydın Arıcı’nın Meclis Üyesi olmasını engelleyen Başkan Alan, geçtiğimiz günlerde Zabıta ekiplerini göndererek Arıcı’ya işgal cezası kestirmişti.

Yerel seçimlerde özellikle Karaelmas ve Çaydamar mahallelerinde etkili olan Aydın Arıcı, sürekli önünün Başkan Alan tarafından kesilmesi karşısında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Meclis Üye adaylığından istifa ettiğini belirterek, “Alın mazbatam sizin olsun. Sürekli önümü kesenlere hakkımı helal etmiyorum. Vallahi daha çok çalışacağım” dedi.

İşte AK Parti Meclis Üye adaylığından istifa eden Aydın Arıcı’nın o paylaşımı;

Gitmek gerekir

Bazen

Sessiz sedasız kimselere veda etmeden

Çıktığın kapıları örtmeden

Bir veda etmeden

Bir elveda demeden

Ve bir neden söylemeden

KALBİNDE KANAYAN YARAYLA

Bir suçlu aramadan acılarına

Suskunluklarına

gizleyip tüm suçluları

Gitmek gerekir.

BAŞARDINIZ

Ama şimdilik.

ALIN MAZBATAM SİZİN OLSUN

Sürekli önümü kesenlere

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..

Vallahi daha çok çalışacağımmm

Editör: TE Bilisim