Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın “Hamdi Uçar, ERDEMİR’le pazarlık yapıyor. 76 Kişilik liste yaptı” iddiası gündeme bomba gibi düştü.

ERDEMİR’in Özel Endüstri Bölgesi olma isteği nedeniyle Ereğli de tepkilere neden olurken, Belediye Başkanı Halil Posbıyık dün düzenlediği basın toplantısında AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın ERDEMİR’le pazarlık yaptığını ve kendi köyünden 76 kişinin listesini ERDEMİR’e verdiği iddiası ilçede tepkilere neden oldu.

Ereğli’nin bir anda gündemini değiştiren iddia sosyal platformlarında da geniş yer alırken bir çok vatandaş konuyla ilgili yorumda bulunarak, “Oğlum aylarca CV’sine rağmen partide Sanat Okulu Makine bakım muzunu işe alınmadı. Bizim paramız yok. Olsaydı zaten girerdi. Oğlum o partinin bende dahil üyesi olduğum halde el altından liste veriliyor. 10 Üye yaptırdım 5 üyenin çocukları işe alındı. Olan bize oldu. Herkesin dayısı var. Bizim yok. Bu dünyanın öteki yüzü var her şey rant. Diyecek bir şey yok Allah büyüktür” diyerek tepki gösterdiler.


Editör: TE Bilisim