Medyayı susturma ve yıpratma çabası…

AK Parti İl disiplin Kurulu Üyesi Kemal Aydın, Zonguldak’ta Selim Alan, Hamdi Uçar ve Ali Bektaş’ın medyayı dizayn etme oyununa alet olan isimlerden biri olurken, kentte siyasi ahlaka sığmayan alımlar yapan Belediye Başkanlarını savunmak adına gazetecilere karşı sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı.

Yandaş partililer sosyal medyada savunuyor: Organize işler…

Belediyelere doldurulan yeğen, kuzen ve akrabalara Belediye Başkanları kamuoyu vicdanını rahatlatacak bir açıklama yapamazken,  yandaş partililere gazetecileri yıpratmaları için adeta talimat verildi.

Başkanlar susuyor, yandaşlar çamur atıyor…

Toplum vicdanında kendilerini aklayamayan Belediye Başkanları susarken, Belediyelerden siyasi ve ticari olarak beklentisi olan bazı yandaş partililer gazetecileri yıpratmak amacıyla “Karalama ve iftira kampanyası” başlattıklarını ileri süren İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Aydın dürüstlük naraları atıyor.

Menfaat olunca: Hırsız dediği adayı destekledi!

Alattin Toros döneminde Denetim Kurulu’nda olan dürüstlük abidesi Kemal Aydın, Toros’u hırsızlık ve usulsüzlük nedeniyle mahkemeye vermişti.

Son yapılan Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde aday olan Kemal Aydın, Başkanlığını yaptığı Kapuz Durağında başta olmak üzere sandıkta çakılmıştı.

Seçimlerin usulsüz yapıldığı gerekçesi ile Alaattin Toros seçimleri tekrar yaptırmıştı.

Bir önceki seçimlerde sandıkta çakılan, dürüstlük abidesi Kemal Aydın, hırsız diye mahkemeye verdiği Alaattin Toros’u destekleyerek ne kadar dürüst olduğunu ortaya koymuş, kendisini tartışmaya açmıştı.

Belediye Başkanlarının ayıplı durumunu gazetecilere saldırarak kurtarmaya çalışıyor

Hırsız dediği insanları mahkemeye verip daha sonra onlara destek veren Kemal Aydın’ı düştüğü çukurdan çıkmak için basın mensuplarının haklı eleştirilerini “karalama ve iftira” olarak toplum önüne koyup açıkça iftira eden ve Belediye Başkanlarını bu ayıplı durumdan kurtarma girişimlerini hayret ve ibretle izliyoruz.

Belediye Başkanlarını düştükleri ayıplı durumdan kurtarmaya çalışmak adına kendi aklını kiraya verip gazetecilere birilerinin yazdırdığı imasında bulunan, dün hırsız dediklerine bu gün seçim desteği veren Kemal Aydın’ın akıllara zarar o paylaşımı şöyle;

Son günlerde halkın tertemiz oyları ile seçilmiş Belediye Başkanı ve Milletvekillerine birkaç kiralık ve kendini kalemşör zanneden zavallılar tarafından karalama iftira atma çabalarını ibretle izlemekteyiz .
Bu karalama ve iftiraları yaptıran şahıslar şunu bilmelilerki, çıkarı için her şeyi mübah sayan anlayışlarının sonuçu olarak düştükleri pislik çukurundan Belediye Başkanı ve Milletvekillerine çamur atarak, attırarak kaybolan itibarlarını kurtaramazlar.
Belediye Başkanı ve milletvekilleri ile iftar yemeklerine davet edilmemeleri normal ve olması gereken bir durumdur.
İşinin ehli saygın gazetecileri , siyasetçileri tenzih ederek söylüyorum bunlar beyhude çabalar sizi bekleyen ait olduğunuz pislik çukurdur vesselam .

Editör: TE Bilisim