Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresine katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, hükümete ağır eleştirilerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, ‘’Hükümet; yolsuzlukların yapılmasından değil, yolsuzlukların duyulmasından rahatsız, büyük olasılıkla 2022’de de seçim olacak’’ dedi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Arıkan, Dedeman Oteli’nin Karaelmas Salonu’nda gerçekleştirilen Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nın 7. Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’de her geçen gün bir önceki günün arandığına dikkati çekti.

‘’HÜKÜMET, YOLSUZLUKLARIN DUYULMASINDAN RAHATSIZ’’

Arıkan, şunları söyledi:

‘’Ülkemizde sıkıntıları yaşıyoruz, her anlamda tıkanmışlık söz konusu, bunun için gayret edeceğiz ve başaralı olacağız.

İşsizlik almış başını gidiyor. Türkiye’de ekonomik sıkıntı, faiz problemi var. Faiz aldı başını gitti. 2021 yılı sonundayız, ekonomik krizden ve olumsuzluklardan insanlarımız buhran yaşamaktalar.

Hükümet; yolsuzlukların yapılmasından değil, yolsuzlukların duyulmasından rahatsız, büyük olasılıkla 2022’de de seçim olacak. Yapılacak seçimde, inşallah iktidarın ortağı olacağız.’’

‘’KENDİLERİNDEN OLMAYANI, YOK EDİLMESİ GEREKEN İNSANLAR OLARAK GÖRÜYORLAR’’

Türkiye’nin, tüm dünyanın gözü önünde olan coğrafyada yer aldığına işaret eden Arıkan, konuşmasına, şöyle devam etti:

‘’Partimiz, vizyon ve çalışmalarında Türkiye gündemine oturdu. Hiçbir siyasi parti, Saadet Partisiz seçime gitmeyi düşünmüyor, gelişmeler de bunu göstermektedir.

Erbakan hocamızın benimsediği başkanlık sistemiyle, şimdiki başkanlık sistemi aynı değil. 2017’de kabul edilen başkanlık sistemine, kamuoyu şu anda karşı. Partimiz, 2017’den beri gönüllerde, bunu sandıkta çevireceğiz.

İktidara geldiğimizde kutuplaştırıcı olmayacağız, kucaklayıcı olacağız. Ülkemizdeki en büyük sıkıntılardan biri de kutuplaştırma, kendilerinden olmayanı yok edilmesi gereken insanlar olarak görüyorlar.

Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız, çünkü bir arada olmamız gerekiyor.

Kuvveti değil, hakkı üstün tutan siyasi anlayışa sahibiz. Siyasi rant değil, halka hizmet anlayışına sahip siyasi anlayışı benimsiyoruz. Adaletten hiçbir zaman ayrılamayız, liyakatten yanayız, istişaresiz hamlemiz olmayacak, ahlak ve maneviyata önem veriyoruz, şeffaflık ve denetimden yanayız, planlı ve program sahibi olmak zorundayız, özgürlüklerin teminat altına alındığı tam bağımsız, güçlü ve öncü bir Türkiye’yi inşallah inşa edeceğiz. Üreten Türkiye’yi vizyon olarak ortaya koyacağız. İktidara geldiğimizde ABD, AB ve Rusya’ya muhtaç olmayacağız. Tüm seçmenlerimizi ziyaret etmeliyiz, milyonlarca insanımızın sıkıntısı var, onları dinlemek zorundayız. Çare, Saadet Partisi.’’

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Eyüp Yıldırım, fedakarca çalışmalarını yürüten teşkilatlarına teşekkür ettiğini belirterek, ‘’Yaşanabilir Türkiye kurma bilincindeyiz, tüm kademelerimizle sahada olacağız, sorunların çözümünün partimizin olduğunu söyleyeceği. İktidarın 19 yıldır çözmeyen sorunları, biz 19 ayda çözeceğiz. Partimizi, TBMM’ye taşıyacağız ve milletimiz için çalışacağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim