(Özel İçerik)

Milletvekili Hamdi Uçar’ın AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında desteklediği Servis Taşıma müteahhidi Yusuf Ataman, Merkez İlçe Başkanı olması durumunda ihale aldığı kurumlar üzerinde etkili olacak.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Hamdi uçar’ın desteklediği PTT, Aile ve Sosyal Politikalar, Milli Eğitim, İş-Kur ve ÇATES’ten taşıma ihalesi Yusuf Ataman, pandemi nedeniyle ekonomik olarak zor günler yaşarken, maaşını alamayan bir çok işçisi maaş alacağını bekliyor.

Merkez İlçe Başkan adaylığı sürecinde piyasaya vadeli çekler vererek arkasına kamuoyu desteği almaya çalışan Yusuf Ataman, hafta sonu yapılan taban yoklamasına katılarak İl koordinatörünün karşısına da Milletvekilinin desteklediği aday olarak çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İhaleciler, Devlet iş yapanlar, yakın ve akrabalar Belediye Meclislerinde ve teşkilatlarda yer almaması konusunda oldukça hassas davranmasına rağmen Zonguldak’ta bu hassasiyetlerin görmezden gelinmesi parti tabanında ve kamuoyunda partiye karşı olan güveni zedeliyor.

Devletle iş yapan müteahhitlerin iktidar partisinin yetkili makamlarında söz sahibi olması ile birlikte ihale aldıkları kurumlar ve kurum yöneticileri ile kendi işlerini mi yoksa kente ve millete hizmet verme işlerini mi konuşacakları merak ediliyor.

Kamuoyu ve AK Parti tabanı, pandemi sürecinde aldığı ihalelerin hakkedişlerini yapamadığı için ekonomik olarak zor günler yaşayan Yusuf Ataman’ın AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı koltuğundan güç alacağını iddia ediyor.

Editör: TE Bilisim