ALAN’dan Skandal ihale!

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Halk Otobüsleri ihalesini, ihalesiz aynı şirkete verdiği iddia ediliyor.

Kamuoyunda Elmas Tv sahibi Akın Kavi’ye ait olduğu bilinen Zonguldak Halk Otobüsleri’nin işleten Atıl Şirketi, CHP’li Belediye Başkanından ihale ile aldığı işletmeciliği AK Parti’li Belediye Başkanı döneminde ihalesiz aldı.

Seçimde ALAN’a muhalefet,

İhalesiz ihaleden sonra kuzu sarması!

AK Parti Belediye Başkanı Selim Alan’a seçim döneminde ciddi bir muhalefet yaparak CHP adayı Şenol Şanal’ı açık açık destekleyen ve seçimden sonra u dönüşü yaparak Selim Alan’ın görevden aldırmaya çalıştığı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı hedef alan Elmas TV sahibi Akın Kavi’nin neden u dönüşü yaptığı ortaya çıktı.

‘Firavun aklı’ değil, otobüs ihalesiymiş!

Kendi hata ve yanlışlarını ‘ihalesiz’ ihale verdiği medya kuruluşu aracılığı ile aklamaya, teşkilat bazında görevden aldırmaya çalıştıklarına da ‘Firavun aklı’ haberleri ile Elmas TV üzerinden yıpratmaya çalışan Ömer Selim Alan'ın, kamuoyuna nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

09 Ocak 2020 Tarihli Elmas TV Haberi şöyleydi;

‘Firavun aklı! Zonguldak’ın geleceğine dinamit koymak istiyorlar

hain terör örgütünün artıkları, aynı taktikle Zonguldak’ta da faaliyete geçerek yerel medyayı satın almaya başladı.

Kendi seçtikleri belediye başkanının seçilmesinde en büyük payın kendileri olduğunu her ortamda dile getiren bu FETÖ artıkları, son bir haftadır gündemi değiştirmek için kanuni olarak yapılmış bir atamayı sızdırarak, seçim döneminde para alındı dedikodularını manşetlere taşıtarak, seçim döneminde destekleyen fakat şimdi saman alevi gibi sönen gazetecilerin yaratmaya çalıştığı rüzgar ile Zonguldak’a hizmet getirmek için çalışanların hızını kesmeye çalışıyor. Ancak; vatandaş her şeyin farkında ve sadece hizmet istiyor. Vatandaş Zonguldak’ı değil sadece kendini ve kendi siyasi ikballerini düşünen bu artıklara gereken cevabı verecektir. Seçim sürecinde yanında görünüp arkadan her türlü film fırıldağı çeviren bu FETÖ artıkları kendi menfaatlerinden başka düşünceye sahip olmadıkları için eskiden olduğu gibi firavun aklı ile eski yöntemlere başvuruyor. Zonguldak kamuoyu, gerek Zonguldak’ın gerekse ülkenin geleceğine dinamit koyma çabası içinde olan bu yapılanmaya karşı dikkatli olması adına vatandaşlarımızı uyarıyoruz.

Elmas Televizyonu

Editör: TE Bilisim