Milletvekilinin ihanet kararına sustu!

EPDK’nın (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) yerli kömürü yok sayan, ithal kömürün kapılarını ise sonuna kadar açan kararında Enerji Komisyonu Üyesi AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun da imza atmasına rağmen Genel Maden İşleri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil tepki göstermeyerek seyirci kalmıştı.

Devletin Valisi’ne coştu!

Zonguldak Valisi Tutulmaz’ın kurumun verimliliğinin artırılmasına yönelik sözleri üzerinden Zonguldak kamuoyu ve maden işçisinin desteğini almak isteyen GMİS Hakan Yeşil, Tutulmaz’ı eleştirdiği açıklamasında “Yerli ve milli kaynakların kullanımı azaldı, yurt dışından gelmeye başladı. Asıl zarar budur. Kendi milli yerli kaynağımız varken yurt dışından getirilmesi zarardır” savunmasına karşın bu karara imza atan Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na tek bir eleştiri getirememişti.

İki yüzlülüğün bu kadarına pes!

Karşısında Devlet memuru olarak gördüğü Vali’yi sırf yaptığı tespitler nedeniyle Zonguldak kamuoyu ve madencilerle karşı karşıya getirmeye çalışan Hakan Yeşil, EPDK’nın milli kömürü baltalayan, ülkeyi ithal kömür cennetine çeviren kararına imza atan AK Parti Milletvekili Çolakoğlu karşısında ne Zonguldak’ın ne de madencilerin hakkını savunmayarak iki yüzlü sendikacılık yaptığı yorumlarına neden oldu.

Editör: TE Bilisim