Kısa adı İSOMDER İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği Zonguldak İl Başkanlığına, Saadet Partisi Alaplı İlçe Teşkilat Başkanı Rıdvan Türkoğlu atandı.



Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı ve aynı zamanda İSOMDER Genel Başkan Danışmanı olan Ramazan Sarıkaya ve Genel Başkanı İlhami Uçan tarafından İSOMDER Zonguldak İl Başkanlığına atanan Türkoğlu ayağının tozuyla Saadet Partisi Genel Merkezinde düzenlenen ilk toplantısına katıldı.



Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkoğlu, İSOMDER’in amacının sosyal medya alanında İslam toplumunun eksikliğin gidermek olduğunu belirterek, bu açığı kapatmak için derneğin kurulduğunu bildirdi. Milli Görüş Harekâtı hakkında sosyal medyada bilgi kirliliği olduğuna da dikkat çeken Türkoğlu oluşturdukları sosyal medya ağı ile bu kirliliği ortadan kaldıracaklarını ve hatta Milli Görüş Davası ile ilgili hiçbir ilgisi olmayan kişileri Dava’ya kazandıracaklarını ifade etti.



İletişimin son derece önemli olduğunu ifade eden Türkoğlu, “Teşkilat ağını ilmik ilmik örmek zorundayız. Sosyal medya bu anlamda son derece önemlidir. Hakkı hakim kılmak için teşkilatın bütün araçlarını kullanmak zorundayız. Sosyal medya da bu araçlardan birisidir. Sosyal medya üzerinden milletimizin şuurlanmasını sağlamamız gerekir” ifadelerini kullandı.



18449977_1515935591774618_2091854585_n
Editör: TE Bilisim