Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, bu gün mahalle muhtarları ile Liman arkasında ruhsatı olmadığı iddia edilen bir mekanda kahvaltıda bir araya geldi.

Şantajcı bir gazeteciye teslim olan siyasetçilerden biri olan Belediye Başkanı Selim Alan, Ilıksu’da Vali Erdoğan Bektaş’ın Ali Rıza’ya koruma verilmesi için çağrıldığı boranlar toplantısında yer aldıktan birkaç ay sonra kendine muhalif gazetecilere zabıta göndermiş, ardından “Basın kartlarınızı yırtın” diyerek tehdit etmişti.

Kendine muhalif gazetecilere ruhsat soran Belediye Başkanı Alan’ın muhtarlarla yaptığı kahvaltı mekanının ruhsatının olup olmadığı merak edilirken, uzmanlar olmadığı yönünde görüş bildirdi.

Muhalif partililere yaptırım yapan Alan, kaçak yerlerde oturabilir mi?

Zonguldak’ta kaçak mekanlarda oturmayı seven Ö. Selim Alan’ın kendine muhalif olan esnaf ve AK Partili’lere ruhsat ve işgaliye baskısı kurarken, kaçak yerlerde oturarak kaçak yapı sahiplerini cesaretlendirmesi “İmam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz” dedirtti.

Devletin Kaymakamı da kaçak yerde Müfettiş ağırladı…

Bilindiği gibi,  Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun’da Müfettiş, Kaymakam ve Kaymakam adaylarını, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın kendi döneminde hülle yoluyla aldığı üzerine yaptığı kaçak binayı imar affından yarlandırmış ancak çıkmaları nedeniyle yine kaçak olan Derya Otel’de misafir ederek adeta kaçak yapı sahiplerine cesaret vermişti.

NOT: Liman arkasında faaliyet gösteren Bitik Suat'ın ruhsatı göstermesi durumunda kendisinden özür dileyeceğiz

Editör: TE Bilisim