MHP Çatalağzı Kadın kolları Başkanı Reyhan Açıkgöz, Bartın’a bağlı Amasra Belediyesi çalışanlarının 10 aydır maaş alamadıkları  için kendisinden destek istediklerini açıkladı.

Amasra Belediyesi 10 aydır işçilerin maaşını ödemediği için işçilerin mağdur olduğunu açıklayan Açıkgöz, “AK Parti belediyeler yerel seçim peşine diyeceklerine Bartın’a bağlı Amasra belediyesinde çalışan işçilerin  10 aydır alamadıkları maaşları ödesinler ”ifadelerine yer verdi.

Açıkgöz, “Maaşlar ödenmediği için Amasra halkı aç.  İşçiler maaşlarını alamadığı için aileleri de sıkıntı yaşıyor. Bana geldiler durumu anlattılar. Bende AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ile görüştüm ve işçilerin maaş alamadığını ve bu konuyla ilgilenmesini rica ettim. Ancak Vekilimiz, bu konuda bana Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un ilgilenmesi gerektiğini  ve ilgileneceğini de söyledi.  Bende  hemen hiç vakit kaybetmeden Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u aradım ancak teli yardımcısı açtı. Durumu yardımcısına anlattım, yardımcısı ise Amasra Belediyesinin parası olmadığını söyledi.   Bende kendisine Belediye Başkanını bu konuda uyarmaları gerektiğini yada görevden alınması gerektiğini söyledim. Cumhurbaşkanımız olsun Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olsun, karnı açken tok yatan bizden değildir der.  10 Aydır memur işçisi aç. Bayramda iki maaş ödemişler,8 ay nerede. Amasra Belediyesi işçileri benden yardım istiyor. AK Parti yerel seçim peşine düşeceklerine Amasra belediyesinde çalışan ve maaşlarını alamayan bu mağdur işçilerin haklarını ödemeyen belediye Başkanına gerekli uyarıları yaparak işçilerin maaşını ödetmeli ”dedi. 

   

Editör: TE Bilisim