AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Milletvekilliği döneminde iyi ilişkiler kuran Özcan Ulupınar’ın geçtiğimiz hafta, Mehmet Özhaseki ile görüşmeye gidiyorum. 7 Bakraç yoğurt istedi. Ben de kendilerine ‘Yoğutta sorun yok ama belediye başlandığını konuşalım’ dedim. açıklamasında bulunmuştu.

Teşkilatları yok sayan siyaset çizgisi…

Hafta sonu yapılan temayüle de katılmayarak teşkilat mensuplarını hiçe sayan, Teşkilat Başkanı Mehmet Özhaseki ile Ankara da, Belediye Başkan adaylığını garantilemeye çalışan Özcan Ulupınar’ın ‘İstanbul’a davet edildiği’ iddia edilirken, Ulupınar’ın bu haberleri İmza Gazetesi’nde yalanlaması manidar bulundu.

Samimi mi, değil mi?

Özcan Ulupınar, İmza Gazetesi’ne “Resmi olarak adaysın denmedi. Cumartesi İstanbul’a da çağrılmadım. Basında çıkan haberler de benim dışımda” açıklamasının samimi olup olmadığı ise tartışma konusu oldu.

Aday değilim demişti, aday adaylarını ekarte etti…

Bilindiği gibi, Özcan Ulupınar, aday olmayacağını, dinleneceğini, hasta olduğunu ve çocukları ile ilgileneceğini söylemiş, ancak gizli kulisler yaparak aday adaylarını ekarte etmeye çalışmıştı.

Editör: TE Bilisim