31 Mart 2019 yerel seçimlerini kazanan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, bu gün mazbatasını alarak resmen Zonguldak Belediye Başkanı oldu.

Hakim Mustafa Özdemir’den mazbatası alan Selim Alan, Adliye çıkışında partililerle birlikte bir değerlendirme yaparak, “Herkes rahat olsun, herkes adı kadar emin olsun Zonguldak’ı hak ettiği yere getirmek için bu genç ekip hiç durmayacak” dedi.

Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan, “Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle teşkilatlarımız, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız, belediye binasındaki tüm mesai arkadaşlarımla beraber dışarda bizden hizmet bekleyen 100 binden fazla vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz. Hepsinin gönlü rahat olsun, hepsi adı kadar emin olsun, Zonguldak hak ettiği yere çok kısa sürede gelecek. Biz bunun sözünü vermiştik, sözümüzde de duracağız. Allah bize nefes, sağlık verdiği sürece… Zonguldak’ı bir yere getirmek için bu gençler hiç durmayacak” dedi.

Alan’ın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan AK Pati Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “115 gündür Başkan adayımız diyorduk. Allah bize Başkanım demeyi de nasip etti. 115 gündür el ele, baş başa bu yolu yürüdük. Omuz omuza yürüdük. Asıl bundan sonra zorluk başlıyor. Yine omuz omuza yürüyeceğiz inşallah” dedi.

Editör: TE Bilisim