İyi Parti İl Başkanlığı Derdiniz derdimizdir birimini kurduklarını vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını yerinde dinlemek için sizi dinliyoruz birinini oluşturduklarını belirttiler.

İyi PArti İl Başkanlığından yapılan açıklamda, 'İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı olarak gerek vatandaşlarımızı, gerekse sivil toplum örgütlerini veya değişik sektör temsilcilerini ziyaret edip sorunlarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz.

Bunun yanında şimdi yeni olarak ‘’İl Başkanlığımız bünyesinde, İl genelinde  vatandaşlarımızın şahsi sorunlarını, şikâyetlerini veya çalıştıkları sektörlerin sorunlarını veya ilimizle ilgili tespit ettikleri sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerileri veya sivil toplum örgütlerinde yer alan arkadaşlarımızın alanlarına ait sorun ve tespitlerini bildirecekleri adına ‘’Sizi dinliyoruz, derdiniz derdimizimdir’’  dediğimiz bir birim kurduk.

Vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerinde  veya sektörlerde  yer alan arkadaşlarımız  0 543 391 21 59’Nolu telefona Whatsapp veya mesajla  Ad-Soyad ve adreslerini yazarak sorunlarını, şikâyetlerini veya dikkat çekmek istedikleri hususları bildirebilirler.

Gelen şikâyetler, dilekler, sorunlar ilk etapta İl Başkanlığımız bünyesinde çözülmeye çalışılacak veya konusuna göre ilgili kamu ya da mahalli idare birimlerine iletilerek çözüm noktasında yardımcı olunması istenecek, daha üst çözüm noktası gerektiriyor ise konu milletvekillerimiz aracılığıyla TBMM’nin gündemine taşınacaktır.

Bir taraftan sahada bire bir hemşehrilerimizle, sektör temsilcilerimizle yüz yüze görüşmelerimiz sürerken, bir taraftan da bu yöntemle daha çok kişiye ulaşmak ve sorunlarını tespit edip, çözüm noktasında yardımcı olmaya gayret sarf edeceğiz.

Unutmayalım ki İYİ Parti, milletimizin sesidir. Milletin sesine kulaklarını tıkayanların aksine milletimizin yanında ve emrinde olacaktır. Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER bildiğiniz ve gördüğünüz üzere her gün değişik bir ilde vatandaşın içinde onların dertlerini dinleyip, sorunları tespit edip, TBMM de çözüm için tüm milletvekillerimizle birlikte gece gündüz çalışmaktır. Ayrıca değişik sektör temsilcileri TBMM de İyi Parti grup toplantısında ‘’Milletin Kürsüsü‘’ adı verilen uygulama ile kendilerine söz hakkı verilerek seslerinin duyurulması sağlanmaktadır. (Her ne kadar TRT tarafından kesilip yayınlanmasa da) Tespit edilen İlimiz ile ilgili sorunlarda İlimizden sorumlu Milletvekilimiz olan İYİ Parti Samsun Milletvekili Sn. Bedri Yaşar’ a iletilmekte ve kendileri tarafından Meclis Kürsüsünden dile getirilmektedir. Kendisinin yaptıkları konuşmalar Zonguldak kamuoyuna tarafımızca paylaşılmaktadır. Biz Zonguldak teşkilatı olarak Zonguldaklı hemşehrilerimize İYİ Partimize verdikleri destek, gösterdikleri teveccüh için teşekkür ederken, her geçen gün verilen bu desteklerle yalnız Zonguldak’ta değil, ülkemizde iktidara yürüdüğümüzü görmek bizleri gururlandırmaktadır.'

Editör: TE Bilisim