Zonguldak Belediye Meclisinin mayıs ayı ikinci birleşim toplantısı gerçekleşti.  Muharrem Akdemir Başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşen birleşimde toplam 6 madde görüşülürken Gündemin 5. Maddesi ise tartışmalara neden oldu.

5. Madde de bulunan Emlak Ve İstimlak Müdürlüğünün 192 sayılı, kapuz plajı bulunan  lokanta, büfe, şezlong ve şemsiye işletmeciliğinin 10 yıl süreli kiralama ihalesine çıkarılması  ve bununla ilgili olarak ta belediye Başkanı ve belediye encümenine yetki verilmesi hakkında plan bütçe komisyonu raporunu  görüştüler.    

Birçok meclis üyesi Kapuz Plajının 10 yıllık kıraya verilmesinin çok olduğunu bunun 5 yıla düşmesini istedi.  Ayrıca , şezlong ve şemsiye satışlarının da belediye de kalması  konusunda görüşlerini bildirdiler. 

Diğer meclis üyeleri ise buna katılmazken, Başkan  Akdemir ise iki dere bir arada kaldı. 

Bu işin içinden çıkamayacağını anlayan Akdemir ise 10 yıllık kiralama ve şezlong ve şemsiye konusunda,  seçime geçti.  12 kişi evet oyu kullanırken, 12 kişi ise hayır oyu kullandı.  Akdemir evet oyu kullanırken, oyu ise iki  sayılması nedeniyle  oy çokluğu ile  10 yıllığına kiralanmasına kabul edildi.

Editör: TE Bilisim