Ulupınar’ın çabalarını da yok saydı…



Zonguldak’ın en büyük sorunlarından biri olan Mülkiyet sorununda verilen çabalar meyvesini vermeye başlarken, Zonguldak’ın müzmin hastalığı yapılan açıklamalarda tekrar hortladı.



Mülkiyet sorununun çözümüyle ilgili gelişmeyi kamuoyu ile paylaşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, bu konuda ciddi çaba sarf eden, çözüm için mücadele eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı yok sayması ilginç bulundu.



Önce Karaduman sonra Ulupınar açıkladı!...



Mülkiyet sorunun çözüm aşamasına gelmesi konusunda ilk açıklama AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’dan gelirken, sorunun çözülmesi için büyük gayret sarfeden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar bu gün açıklama yaparak, Eylül ayında ihalenin yapılacağını açıkladı.



AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın  bir gün arayla ayrı ayrı açıklama yapması siyasi nezaketsizlik olarak nitelendirildi.



Karaduman, Ulupınar’ın ve diğerlerinin çabasını yok saydı



Zonguldak kent merkezinde yaşayanların en büyük sorunlarından biri olan Mülkiyet sorunun çözümünde AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın ciddi katkısı ve çabası olmasına rağmen, önceki gün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın yaptığı açıklamaların şahsi olması dikkatlerden kaçmadı.



Ebru Uzun taktir topladı…



CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun 'Mülkiyet kanunu'nun uygulama süreciyle ilgili açıklama yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a teşekkür ederken sürece katkısı olan CHP'li Harun Akın ve Hasan Gemici'ye teşekkür edilmemesine ise sitem etmişti.



 



Başarıyı kendi şahsına mal etme hastalığı…



Zonguldak’ta Mülkiyetle ilgili sorunun çözümü için başta Hasan Gemici olmak üzere dönemin Milletvekili Harun Akın’ın ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın ciddi katkısı olmasına karşın hükümetin Zonguldak’ta yaptığı en küçük bir yatırımı ziyaret eden Metin Karaduman’ın basında kendini ön plana çıkarmaya çalışması dikkatlerden kaçmıyor.



Hemen her konuda bireysel reklamlarla algı yaratmaya çalışan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın kendi Milletvekili’nin başarı ve çabasını dahi yok sayması siyasi hırslarını bir kez daha gündeme getirdi.



 



Zeki Tosun’u da şikayet etmişti…



Bilindiği gibi AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman geçtiğimiz haftalarda aynı partide görev yaptığı, yol arkadaşı İl Başkanı Zeki Tosun’u bazı Sivil Toplum Örgütlerini de Ankara’ya taşıyarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Mehmet Ataş’ın yanına getirmiş ve Zeki Tosun’u şikayet etmişti.
Editör: TE Bilisim