AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde, Genel Merkez tarafından büyük gol yiyen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, yaşadığı şoku üzerinden atamadı.

Milletvekili ve Başkan Alan’ın tüm siyasi operasyonlarına rağmen, Zonguldak’ta saygınlığı ve dürüstlüğü bilinen kurucu üye Mükerrem Ayçiçek AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in onayladığı isim olarak kongreye katılacak.

Merkez İlçe ve İl Başkanlığı’nı dizayn etmek amacıyla Erkan Kandemir’e asılsız şikayetler yaparak operasyon düzenleyen Başkan Alan, Genel Merkez’den de vetoyu yemiş oldu.

Son dakikada AK Parti Milletvekili Polat Türkmen ile İl Başkanı Zeki Tosun’un hamlesi ile ikna edilen Ayçiçek’i Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan kutlarken, hemen akabinde partide yapılan toplantıda birlik ve beraberlik fotoğrafı verdi.

Haftalardır hem Zonguldak’ı hem de AK Parti’yi geren Başkan Alan, 8 Ağustos tarihinde evindeki kedisi “Badem”in fotoğrafını paylaşarak ‘Kediler gününü’ kutlarken, Genel Merkez tarafından belirlenen Merkez İlçe Başkan Adayı Mükerrem Ayçiçek ile ilgili tek satır paylaşmadı.

“Seçimde kimlerin kucağında gezdiysem onları kucağıma alacağım” diyerek ağır ifadelerle herkesi küstüren Başkan Alan’ın bundan sonraki tavrı merak edilirken, İl Başkanlığı konusunda nasıl bir taktik ile siyaseti gereceği merak konusu oldu.

8 Ağustos'ta Kediler Gününü kutladı...

Bugüne günaydın mesajı ve renkli merdivenlerle başladı.

Editör: TE Bilisim