AK Partili siyasilerle karşı karşıya gelmek istemeyen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere bu kenti Devlet adına yönettiği için o makamlarda oturan yöneticilerin Ali Rıza’nın biraz önce şantaj amacıyla yayınladığı “Belediye de ‘Senden çok hoşlanıyorum’ krizi” haberi karşısında hiçbir şey yapmamaları tepkilere neden oluyor.

Bel altı yazılar yazdıktan sonra “geyik” yapıyorum, “Santimine para alıyorum” diyen birinin Devlet Koruması altında yazdığı bu haber nedeniyle ilçe belediye başkanları zan altında kalırken, Gazetecileri temsil eden meslek örgütlerinin de sessiz kalması kente yapılan en ihanet olarak nitelendiriliyor.

Kenti yöneten bürokrat ve siyasilerin adeta kelle koparma şantaj haberleri karşısında iğrenç haberleri okuyup “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” tavrı ne kadar aciz kalındığını ortaya koyuyor.

İşte o şantaj haberi;

Belediyede ‘senden çok hoşlanıyorum’ krizi

Zonguldak’ta bir belediyede, Belediye Başkanının yakınındaki mühendislerden biri, belediyede memur olarak çalışan kadının kızına attığı “Senden çok hoşlanıyorum” şeklinde mesaj attı. Mesaj, belediye içinde krize neden oldu.

İşçi kadrosunda olmasına rağmen, belediyedeki gayri resmi ekonomik hareketliliğin olduğu yerlerde görevlendiren genç mühendisin kırdığı ceviz sayısının kömeç yapacak kadar olduğu öğrenildi.

Aynı belediyede çalışan başkanın bir başka adamı, yine belediyede çalışan bir kadının kızıyla ilişki yaşamış, ilçede günün konusu olmuştu.

Bu olayların yaşandığı ilçede, Belediye Başkanı da arkadaşının eşiyle birlikte iken, oğlu ve eşi tarafından basılmış, tekme tokat dayak yemişti.

Editör: TE Bilisim