AK Parti’de Merkez İlçe Başkanı kavgası büyüyor!

Yusuf Ataman’ı öne süren ancak tutmadığını anlayınca ‘B’ planını devre sokan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın gizli adayı deşifre oldu.

Devlet ihalelerine giren, ekonomik zorluk yaşayan ve çalışanlarına maaş ödemesi yapamadığı için bir çok işçisini mağdur eden taşımacılık müteahhidi Yusuf Ataman’ı AK Parti Merkez İlçe Başkan adaylığına süren ekip, adaylarının tutmaması üzerine ‘B’ planını devreye soktu.

Geçtiğimiz hafta sonu Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın çıkardığı bir çok aday temayüle girerken İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ile görüştü.

Bu görüşmenin ardından Genel Merkeze dahi çağrılmayan ve elenen Milletvekili Uçar’ın adayı Yusuf Ataman ve Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın öne sürdüğü tüm tavşan adaylar elendi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın iftiralarla yıpratıp aday olmasının önüne geçenler, AK Parti Merkez İlçe Başkan adayı konusunda bir türlü uzlaşıya varamayınca herkes kendi gizli adayını önü sürmeye başladı.

Çağlayın’ı aldırmayı başardılar, Yeni Merkez İlçe Başkanı’nda anlaşamadılar!

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmak için her akşam bir masa etrafında toplananlar, aday konusunda anlaşmazlığa düştü.

Siyasi gelecek vaat eden ve halkta bir karşılığı olan Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmak amacıyla  Milletvekili ve Belediye Başkanı arasında kurulan dostlukta bozuldu.

Zeki Tosun’u da alacaklardı, planlarını kendileri bozdu

İl Başkanı Zeki Tosun’u da görevden aldırıp yerine kendilerine yakın isimleri getirmek isteyen Milletvekili ile Belediye Başkanı, henüz belirlenmeyen Merkez İlçe Başkan adayında kriz yaşamaları ileriye dönük tüm planlarının da bozulmasına neden oldu.

Genel Merkezde müthiş bir mücadele

Aylardır kenti,  teşkilatı dizayn eden ve parti tabanında ciddi bir huzursuzluğa neden olanlar Merkez İlçe Başkanlığı koltuğundan indirdikleri Mustafa Çağlayan’ın yerine getirilecek isimde başarılı olamayınca partiyi kuşatmak isteyenler gizli adaylarını Genel Merkez’e kabul ettirmek için müthiş bir mücadele veriyor.

Kamuoyu; Milletvekilli ve Belediye Başkanının aylardır sürdürdükleri teşkilat operasyonun adeta kendi aralarında bir çatışmaya dönüşmesini merakla takip ediyor.

Deşifre olan adaylar ise biraz sonra ayrıntıları ile geliyor…

Editör: TE Bilisim