Kozlu Belediye sınırları içindeki sahillerde kıyı kenar talanı ile doğa katliamı sürüyor.



Zonguldak’ın en güzel sahillerinin yer aldığı Kozlu Belediye sınırları içindeki sahillerdekiyapılar Kıyı Kenar Mevzuatına aykırıolmasına rağmenhiçbir işlem yapılmaması, aynı işletmelerin kaçak olarak düğün organizasyonu yapmalarıakıllara durgunluk veriyor.



EMKA Aquapark Betonarme!



Kıyı Kenar Mevzuatına göre sahillerde yapılan yapılar çelik konstrüksiyon (taşınabilir) olması gerekirken başta Kozlu EMKA Aqua Park’ın  içinde bulunan bazı yapıların betonarme olması dikkatlerden kaçmıyor.



Öküşne’de doğa katliamı!



Yine Kozlu Belediye sınırları içindeki Öküşne mevkiinde akarsu yatağı yapılan hafriyat dökümü ile kapatılırken, karşıdaki dağ ile birleştirilerek alan kazanılmaya çalışılırken tam bir doğa katliamı yaşanıyor.



Reklam var, ruhsat yok!



Kıyı Kenar  talanının sürdüğü Kozlu sahillerinde bulunan bir çok işletme,Yargıtay 11. Hukuk Dairesi’nin Düğün salonlarına ruhsat zorunluluğu getirmesine rağmen ruhsatsız bir şekilde düğün yapmaları ise tartışma konusu oldu.



Kerim Yılmaz seyirci  kalacak mı?



Kıyı Kenar Mevzuatına aykırı yapılan yapıların yanı sıra aynı işletmelerin ruhsatsız bir şekilde “Düğün” organizasyonu yapmalarına yetkililerin neden seyirci kaldığı merak edilirken, göreve yeni gelen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ıntüm bu hukuksuzluğa karşı nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor.



 öküşne-1öküşne-4
Editör: TE Bilisim