Hakkında çeşitli usulsüzlük iddiaları ile gündeme gelen Kızılay Genel Merkezi tarafından istifası alınan Aydın Ergenç’in ardından kamuoyunda bir çok isim Kızılay Zonguldak Şube Başkanlığı için tartışılıyor.

AK Parti Zonguldak teşkilatının Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Kadir Habiboğlu isminde durduğu, Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın ise AK Parti üyesi olan esnaf Aydın Arıcı’nın  önünü kesmek amacıyla çeşitli isimler ortaya attığı iddia edilirken, Zonguldak kamuoyunda MHP Eski İl Başkanı Metin Soydaş’ın adı gündeme geldi.

Hakkında hiçbir şaibe bulunmayan, MHP’de yapılan bir çok hata ve yanlışın arkasında durmadığı için kısa sürede partiden istifa ederek temiz kalmayı tercih eden Metin Soydaş’ı bazı mahalle muhtarlarının da desteklediği öğrenildi.

Diğer taraftan hakkındaki ciddi iddialar nedeniyle istifa etmek zorunda kalan Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç’in yerine gelecek isim konusunda Ankara-Zonguldak hattında mekik dokuduğu ve Zonguldak’ta kulis çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim