(Kulis Haber)

Başkan Ömer Selim Alan, ekonomist olarak Belediyeye işe aldığı kolej arkadaşı DSP Milletvekili’nin oğlu Deren Yazıcıoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirmek istediği iddia edildi.

Zonguldak Belediyesi’ne Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yeğenlerini, bir Belediye Meclis Üyesi’nin ablasının çocuğunu ve kolejden arkadaşlarını işe alan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, parti içi ve kamuoyunun tepkisine rağmen Belediyeyi “Ben yaptım oldu” tavrı ile yönetmeyi sürdürüyor.

ERDEMİR’in işten çıkardığı DSP ZBartın Milletvekili, Türk Eğitim Derneği Koleji Zonguldak Vakıf Başkanlığıyapan Cafer Tufan Yazıcıoğlu’nun oğlu Deren Yazıcıoğlu’nu kolej arkadaşı olduğu için ekonominin başına getiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Su İşleri Müdürü Hikmet Cebeci’nin emekli olmasının ardından kolej arkadaşını Başkan yardımcılığına getirmek istediği ileri sürüldü.

Muharrem Akdemir döneminde sorun yaşadığı Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Şenol Şanal’ı görevden alarak yerine Hikmet Cebeci’yi getirmişti.

Su İşleri Müdürü Hikmet Cebeci ile çalışmak istemeyen Zonguldak Belediye Başkanı Alan’ın Cebeci’nin izin dönüşünde emekli olmasını beklediği ve yerine kolej arkadaşı Yazıcıoğlu’nu getirerek Başkan Yardımcılığı görevi vermek istediği belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim