Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP 8’inci bölge toplantısını gerçekleştirmek üzere Zonguldak’a geldi.  Toplantı öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve MYK üyeleri, CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret ettiler.  CHP İl Başkanı Hakkı Güney’i ziyaretinde konuşan Fatma Köse, yerel seçimlerde belediye meclisinde kadınlara birinci sırada yer verilmesi gerektiğini, kadın, erkek ve genç şeklinde sıralama yapılması gerektiğini belirterek 81 ili dolaştıklarını söyledi. 

Daha sonra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret eden Fatma Köse, Zonguldak’ın emeğin başkenti olduğunu ve CHP’li Belediyenin yönetiminde devam etmesi gerektiğini söyleyen Köse: “Yaklaşık 4 yıl önce Zonguldak’a gelip madene inmiştim. Zonguldak emeğin başkenti, hak ettiği yönetime devam eder. Zonguldak’ta olmak benim için çok kıymetlidir” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’de: “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Zonguldak’a hoş geldiniz. Kadınlarımızın elinin değdiği yer daha da kaliteli oluyor. CHP Zonguldak yönetiminde ki kadın arkadaşlarımızın çalışmaları bizleri çok mutlu ediyor. Sizleri buruda ağırlamak bizleri heyecanlandırıyor” dedi.  Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından, Fatma Köse’nin katılımıyla Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda, CHP 8’inci bölge toplantısını gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim