İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş  Kozlu’da yapılan Halk Otobüsü  ihalesinin ardından, yaşanan olayların ilçe halkını çileden çıkarttığını ifade etti.

Adıbaş, Yasa gereği sözleşmenin biran önce feshedebilip bu insanları bu çileden kurtarıp tekrar ihale olana kadar Koztaş'la devam edilmesi gerektiğini belirtti.

Adıbaş , hurda  araçların da bulunduğu iddialarını ve bunların insan hayatını tehlikeye attığını da vurgulayarak; “32 Araç 8 hatlık olarak yapılan ihale bazı araçların bağlanması,ve 15 aracın geri çekildiği iddialarını da değerlendirdiğimizde geriye kalan 12 araçla hizmetin yürütülmesi mümkün değildir. Kozlu halkımıza daha fazla eziyet etmeye kimsenin hakkı yok. Ayrıca dışarıdan kiralanan bazı araçların vitese geçmediği gibi, kısacası hurda diye tabir ettiğimiz bu araçların insan canını tehlikeye attığı Önüne geçilmeyecek tehlikelerle karşı karşıya kalınabileceği ve iş işten geçmeden önlem alınması gerektiğini belirtti. Başında da dile getirdiğim gibi tekrardan ihale yapılıncaya kadar işin ehli olan Koztaş'la devam edilmesi ilçemiz için sağlıklı olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim