CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, vatandaşın sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerini anlatmaya devam ediyor. Akşamları ev ziyaretlerinde de bulunan Cengiz Bank, gün içerisinde de hem esnaf ziyaretlerinin tekrarını hem de mahallelerde vatandaşlarla görüşmelerini sürdürürken, Pazar yerine giderek esnafların sorunlarını dinliyor.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulanan  Bank, "Bakın bugün yağmur yağıyor. Çok basit bir soru vatandaş buradan pazara nasıl girecek? Var mı bunun cevabı? Sizin vatandaşa saygınız yok. Olmadık yerlere beton veya asfalt atılırken burayı hiç mi görmediniz? Size verilen oyun ve yetkinin karşılığı nedir? Vatandaş size neden oy verir.

Al bu oyu beş yıl başkanlık yap. Maaşını al kimseyi tanıma. Makam arabalarında caka sat diye mi? Yoksa bize hizmet et. Sorunlarımıza çözüm bul diye mi? Bırakın hizmeti sorun çözmeyi siz vatandaşa derdin nedir diye bile sormuyorsunuz. Müteahhitlerden sıra gelip de vatandaşınıza vakit ayırmıyorsunuz. Haftada bir vatandaşlarla göstermelik buluşmalarla ancak göz boyarsınız.Vatandaşlar size belki özel bir derdini anlatacak. Kimsenin yanında paylaşmak istemiyor.

Siz ne yapıyorsunuz toplu olarak nikah salonunda vatandaşın derdini dinliyorsunuz? Peki belediyeye iş yapan onca müteahhiti neden özel odalarda dinliyorsunuz. Onları da toplayın nikah salonuna. Yapabilir misiniz? Ama buraya kadar. Artık söz vatandaşın. Vatandaş daha önce ne yaşadığını da çok iyi biliyor, başına ne geleceğini de. Artık kimse kimseyi kandıramaz. Yolun sonu sizler için göründü" dedi.

Editör: TE Bilisim