Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın teşkilat üyelerini yıpratarak görevden aldırma entrikalarını ifşa etmeyi sürdüren AK Partili Mehmet Baş, “Yalan ağızlarına yuva yapmış, tek ayak üzerinde kırk yalan söyleyen kişilerin Zeki Tosun’u yıpratmak için hala bu çalışmalara davam ediyorlar” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın talimatı ile AK Parti’yi dizayn ettirdiği Yaşar Gök’ün kendisine “Zeki Tosun’un karşısına aday çık” teklifinde bulunduğunu iddia eden Mehmet Baş sosyal medya hesabında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Baş’ın o açıklamaları;

Sevgili dostlarım… Bir önceki yazımda size Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u yıpratmak ve beni karşısına aday çıkarmak için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve yaveri Yaşar Gök’ün yapmış oldukları işleri size anlattım. Bu yazımda ise sizlere Ömer Selim Alan ve Yaşar Gök’ün ifşa olup korkarak nasıl geri çekildiklerini ve Zeki Tosun’un bu işlerden nasıl haberi olduğunu anlatacağım.

Sami Aydın’ın orda Yaşar Gök çevremizdeki 5-6 kişi otururken bana bir video açtı. Videoda Ak Parti Trabzon il başkanlığına aday olmak isteyen birinin konuşma videosunu bana seyrettirdi. “Sen Zeki Tosun’un karşısına aday çık. Sen eski bir sendikacı, iyi bir hatipsin. Bu adamdan bile daha iyi konuşursun” dedi. Ben videoyu yanımda arkadaşlarla beraber seyrettik. Bende kendilerine “Ben aday olmayacağım. Genel Merkez tek aday olarak Zeki Tosun’u göstermiş. Ben zaten Zeki Tosun’a karşı aday çıkmam. Sen ve başkan Selim Alan’da bu işle bence fazla uğraşmayın. Bak sen daha önce el altından Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olmak için çalıştın ama Ankara ne diyorsa o oluyor. Bu işte de Ankara Zeki Tosun demiş. Olay bitmiştir. Siz boşuna uğraşmayın, kendinizi de partiyi de yıpratmayın” dedim.

Zeki Tosun hangi gazeteye haber yaptırdığınızı biliyor

O sırada Yaşar Gök’e “ALO 170” yetkililerinden bir telefon geldi. Yaşar Gök’ün eli ayağına dolandı. Telefondaki kişiye “Benim bu işlerle bilgim alakam yok. Zeki Başkan ile hem benim hem de başkan Selim Alan’ın hiç bir işi olmaz. Biz bu işlerin içinde yer almayız” dedi. Telefondaki kişi Yaşar Gök’e; “Zeki Tosun’un bu işin içinde nasıl olduğunuzu, hangi gazeteye nasıl haber yaptırdığınızı biliyor. Bu işlere son verin” demiş.

Başkanım sende bende deşifre olduk

Biz sonradan Ak Partili bir belediye meclis üyesinin ofisine gittik. Yaşar Gök orda Selim Alan’ı aradı. Başkanım sende bende deşifre olduk. Zeki Tosun’un bu haberleri bizim yaptırdığımızdan herkesin haberi var. ALO 170’den bana telefon geldi. Oradaki işimizden olacağız. Ne yapalım. Ereğli’de de bir aday var ve Merkez de de görüştüğüm bir iki aday var. Devam mı edelim yoksa çekilelim mi?” dedi. Ömer Selim Alan kendisine çekilin, bu iş bizim başımıza kalacak. Bir daha bu konu ile ilgili kimse bir yerde bir şey konuşmasın. Konu kapansın” dedi. O günden sonra yine zaman zaman basında bu tür haberler yer aldı ama kıymeti olmadı.

Yalan ağızlarına yuva yapmış

Evet yalan ağızlarına yuva yapmış, tek ayak üzerinde kırk yalan söyleyen bu kişilerin Zeki Tosun’u yıpratmak için hala bu çalışmalara davam ediyorlar. Oluşturulan havuz medyasından bugün Zonguldak kamuoyunun haberi vardır. Artık herkes her şeyi görüyor ve konuşuyor. Sizlere diğer yazımda Zonguldak Çaycumalılar Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu’ndan Yaşar Gök, Selim Alan için ne istedi? Size bunu anlatacağım!

Editör: TE Bilisim