AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Karaelmas Mahalle Teşkilatı ile birlikte ‘’Kandilde Kalpten Kalbe Bir Yol’’ programı kapsamında mahalle esnafı ve vatandaşları ile bir araya geldi. 

Kandil Programı, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Teşkilat Başkanı Ömer Erbay, Seçim İşleri Başkanı Gizem Gonca Demirdöğen, Sosyal Politikalar Başkanı Cumhur Yılmaz, Halkla İlişkiler Başkanı Özcan Doruk, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasancan Kuvvetli, Paşa Kozoğlu, Kenan Çekiç, Belediye Meclis Üyesi Uğur Sarıkan, Belediye Meclis Üyesi Adayımız Aydın Arıcı, Mahalle Başkanı Soner İncegül ve Mahalle yönetimi ile birlikte gerçekleşti.

Gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde, hayırlı işler dileklerini ileten Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve ekibi kandillerini kutlayarak, kandil simidi ikram ettiler. 
Daha sonra, mahalle halkı ziyaret edilerek kandil simidi ikram edildi, vatandaşlarla sohbet edildi ve talepleri dinlendi. 

Program ile ilgili açıklama yapan Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ‘’ Bu gün gerçekleştirdiğimiz program kapsamında Karaelmas Mahallemizde halkımız ile iç içeyiz. Derdimiz halkımızın gönlüne girmek. Kalpten kalbe bir yol oluşturmak. Halkımızın kandilini kutlayarak, onları dinledik, taleplerini aldık. Bu vesile ile tüm halkımızın Miraç Kandili’ni kutlar sağlık huzur getirmesini dilerim.’’ Dedi.

Editör: TE Bilisim