Özel Haber: Selçuk KOÇAKLI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci hakkında müthiş bir olay ortaya atıldı.  

Ünlü futbolcu Mesut Özil Almanya’da ırkçılık konusunda yaşadığı olay öncesinde, bazı önemli kişi ve kişiler tarafından Devrek Belediye  Başkanı Mustafa Semerci’ye Devrek’in bir caddesine Özil’in ismiyle beraber pankartını yaptırması için başvuru yaptıkları iddia edildi.    

Başkan Semerci ise Mesut Özil’in Devrekli olmadığını Almanyalı olduğunu ve Devrek’e de faydası olmadığını söylemiş.

Buna nazaran kişi ve kişiler 60’ın üzerinde imza toplaması sonrasında Başkan Mustafa Semerci buna da sıcak bakmadığı iddia edildi. 

Bu ısrarlar çığ gibi büyüdüğünü gören Başkan Semerci, talep ettiği ve  istediği reklam parasını da alınca istemeyerek te olsa  caddeye Mesut Özil’in ismini verdiği iddia edildi. 

Devrek caddesine ismi verilen, pankartı da asılan ve bu konuda çok mutlu olan Mesut Özil, Devrek Belediyespor’un iyi bir tesisi olabilmesi için, tesisler adına 1 milyonu Mustafa Semerci’ye gönderdiğini bilmeyen yok.

Ardından Başkan Semerci, Almanya’da ırkçılık olayı yaşan ünlü futbolcu Mesut Özil’e destek vermek için pankartı değiştirerek Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile olan fotoğrafını koydu.

Başkan Semerci, bir de yaptığı festivalde hepimiz Mesut Özil’iz maskeleriyle boy göstermişti.   

Düne kadar Mesut Özil’in Devrekli olmadığını Almanyalı olduğunu söyleyen ve caddeye ismini bile vermek istemeyen Mustafa Semerci, ne oldu da biranda Mesut Özil’ci olduğu konusunda da konuşulmaya başlandığı iddiaları ortaya atıldı. 

Başkan Mustafa Semerci’nin bu iddialara kamuoyununa, cevap vermesi bekliyor.

Editör: TE Bilisim