Partiden ihraç kararını sosyla medyadan paylaşan Niyazi Kıransoy yaptığı açıklamada, 'MHP İl disiplin kurulu toplandı , Şahsımı ve yardimcılarından Murat Uslu yu ihrac diğer yardımcım Hüseyin Haseki yi 6 ay uzaklastirdı.Diger 9 arkadasımıza kınama cezasi verdi.
Bu karar bizim için süpriz değil cünkü Varol Demirköse il başkanı olmasınin yanı sıra disiplin kurulununda baskanı, İ varol kongrede tam olarak istedigi sonucu alamayınca bu yola basvurmasi tamda kendisinden beklenen davranış modelidir. Burada disiplin kuruluna sevk edilme kararımiza imza atan il yönetim kurulu üyeleride umarım vicdanen rahattırlar.
Biraz da il disiplin kurulu üyelerinin bu karardaki payına değinmek istiyorum, mevcut disiplin kurulunu olusturan üyelerin ikisi şahsımı tanir diğerleri ne şahsımı ne partimizi tanimazlar lakin onurlu insanlar bir delile dayanmadan insanlara savunma hakki vermeden bir karar vermemelidir veriyorsalar bu karar yanlış, kararı verenler satılık anlamı taşirki , Ülkücü hareketin herhangi bir kademesinde satılık adam olmaz olmamalıdır.
İ varol sana gelince bizi yenmek için elinde bir firsat vardı kongrede sandığı kurdurup orada şansını deneyecektin, ama sonucu bildiğin icin onu yapamadın ancak kallesce metodlarla insanları kendi yalanlarina alet ederek bizi yenebileceğini düsünüyorsun karar veren disiplin kurulu hangi delillerle karar verdiniz bu deliler neden kendimizi savunmak için bize ibra edilmedi eğer bu karar bozulur ve geri gelirseki , gelecek, ozaman ne duruma düseceksiniz bunu düsündünuzmü..?' dedi.

Editör: TE Bilisim